3 ARTI 1 İLMEKLER BAYAN YELEK MODELİN VİDEO ANLATIMILI İZLE



Bayan yelek modelin yapılışı
Bayan yelek modelin yapılışı

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere 3 artı 1 ilmekler ile bayan örgü yelek modelin yapılış anlatımlı video paylaştım.

Sizlere biraz olsun tarif olarak vererek fikir olacak ve birde model kullanacağımız ile ilgili küçük tetaydan bahsedelim.

3 ARTI 1 İLMEKLİ ÖRGÜ MODEL MALZEMELERİ

Örgü istediğimiz renk ve yapacağımız modellere göre ip almak ve ipin kalınlığı veya inceliğine göre 2 şiş kullanmak ve bitişte ip kesmek için tabiki de makasa ihtiyacımız var.

Yapılışı çok kolay olan bu örgü örneği sizlere Yapılışı kolay bir modeli 3 artı 1 ilmek ile örülen bu modeli önce nerede örgü örneği kullanabiliriz sorunuza gelince

her örgüde olduğu gibi görmek istediğimiz her yerde örgü kullanabiliriz .

Öncelikle bayan yelek modellerinde ve bebek örgü yapılışlar da kullanabiliriz ve hatta bir boyunluk olarak denenebilir ve tabi ki takim olsun diye bere ve ya şapka olarak yapılabilir.

kolay bayan yelek modeli

            3 ARTI 1 İLMEKLİ YELEK MODEL TARİFİ

Yapılış anlatımına gelince çok kolay model olduğunu her ne kadar bahsetsem de yapılış anlatımını izlemenizi öneririm çünkü ilmek etışlarda yapılış görsel bakarak yapmanız daha kolay yapılışında yardımcı olacaktır.

Yapılışından bahsedelim evet örgü başlama tekniği olarak önce kenar ilmek ters olarak örelim 1 ters örgü 3 düz örgü yaparak devam edip sıramızı tamamlayalım.

Ardından arka yüzüne gelince 1 düz örüp 1 ters örelim

ve ipimiz ter olarak ilk ilmek değil ikinci ilmekten ilmek çıkararak örelim ve ardından ilk işlemeği örüp ilmekleri bırakalım.

Ve yine 1 düz örelim 1 ters örüp yine ikinci ilmek örüp sonra ilk ilmek örerek devam edelim her işlem her sırada tekrarlayalım ve modelimizi bu şekilde devam etmektedir.

modelin arka yüzü

Evet örgü seven arkadaşlar bu şekilde çok kolay örgü çalışarak harika modeşl elde ederiz tam detay yapılışına gelince video anlatımını izlemenizi öneririm.

3 ARTI 1 İLMEK İLE BAYAN ÖRGÜ MODEL TARİF VİDEO ANLATIMLI

Şimdi yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin sizleri video anlatımına davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak: orgutarifleri

Makale yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.