PEMBE ÖRGÜ BEBEK TULUM MODELİN YAPILIŞ DETAYLI VİDEO



PEMBE BEBEK TULUM MODELİN YAPILIŞ DETAYLARI

Sevgili örgü seven anneler bugün sizlere çok güzel bebişlere örgü tulum çalışmasını yapılış detaylarını paylaştım.

Yapılışı kolay olan ve düz örgü çalışmasıyla örülen bu tulum modeli sizlerinde beğeneceğini umarım.

Başlama tekniği pirinç örneği ile yapılan bu güzel tulum modeli başka örgü çalışmalarda da başlama teknik olarak kullanabilirsiniz.

TULUM MODELİN DETAY ANLATIMLI

Görselde gördüğünüz bu modeli nasıl yapılır diye soracak olursanız sayfanın sonunda video anlatımını paylaştım sonuna kadar izleyerek çok rahat sizlerde örebilirsiniz.

Tarif olarak her ne kadar açıklama yapsamda görsel çalışmak daha mantıklı olacaktır ve siz<ler için biraz da olsun tarif vereyim.

Pembe tulum örgü tarifi

Bu tulum için 1,5 yumak ip kullanarak örülür 3 numaralı şiş ile 2.veya 3 yaş olarak yapıldığında 34 ilmek ile başlayabilirsiniz 4 sira pirinç örgü örneği yapılmalı ve tabiki ilik yerini unutmayalım.

İlmekleri artırmak için 68 ilmek olana kadar artırma işlemi devam eder ve ayak ayırması için de bir kaç sıra yaptıktan sonra yine pirinç örneği örmeliyiz.

BEBEK TULUM GÖRSELİ ARKA YÜZÜ

Bu modeli her örgü örneklerini uyarlaya bilirsiniz kanalımda bir çok örnek yapılış detayları yaında izleyerek sizlerde bu tulum çalışmasına model olarak uyarlaya bileceğinizi unutmayın.

Cep olarak harika olduğunu sizlerde görselde görüyorsunuz küçük detaylar bazen örneklerden daha güzel görsel yaratabiliyor.

PEMBE BEBEK TULUM ÇALIŞMASINDA YENİ FİKİRLER

Bir önceki sayfalarımda bahsettiğim  gibi örgü denince sadece örnek değildir görseli güzel gösteren incisi ile çiçekler veya farklı işlemeler ile düz örgü bile harika olduğunu unutmayın her ne yapacaksanız yaptığını model biraz fark yaratarak örün isterim.

BEBEK TULUM MODELİ

Evet arkadaşlar bu güzel modelleri sizlere paylaştım ve fikirlerimi sizlere yapmanıza yardımcı olsun istedim.

Bu güzel bebek tulum çalışmasının tarifi ile fikirlerin sonuna geldik yapmanız için video anlatımına izlemenizi öneririm yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.