BEBEKLERE SICACIK ÖRGÜ BATTANİYE MODELİ VİDEO ANLATIMLI



Bebek battaniye modelin anlatımı

Sevgili anneler ve örgü sevenler bugün sizlere bebeklere sıcacık örgü battaniye modelin yapılış anlatımlı video paylaştım.

Yapılışı çok kolay bir bebek battaniyesine uyumlu güzel bir örnek olarak sizlere fikir olsun istedim.

     BEBEKLERE SICACIK BATTANİYE ÖRGÜ MODELİN MALZEMELERİ

                                  Battaniye çalışması

Evet battaniye modeli yapmamız için önce ipimizi seçelim ben himalaya kullanırım sizler istediğiniz ip ile yapabilirsiniz.

Battaniye için ip örgü yapmak için 2 şiş ve bitince ipi kesmek için makas ihtiyacımız var.

      BEBEKLERE SICACIK BATTANİYE ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

                       Bebek battaniye modeli

Battaniye yapmak için önce başlama tekniği uygulayarak başlamamız gerek nasıl ne yapabiliriz sorunuza gelince

Bu güzel modeli isterseniz bu şekil başlayıp etrafına bir oya yapabilirsiniz veya haroşa yaparak tam kenar donebilirsiniz yada etrafı için dilimli haroşa çalışması yaparak değişik görsel sergileyebilirsiniz.

modelimiz bu şekilde yapıyoruz 2 ters örüp 1 düz örüyoruz arka yüzü de aynı örüp 2 sıra bitirelim ve ardında ilmek uzatarak nasıl desen verilir şimdi 1 düz 1 ter örelim 1 ters 1 düz 1ters ilmekleri örmeden diğer şişimize geçirip diğer ilmekleri örelim ve bu şekil devam edip arka yüzüne geçince uzattığımız ilmekleri yine uzatarak örelim aynı işlem devam edelim ve modelimiz 4 sırada bitiriyoruz.

Bu şekil biraz karışık  bulursanız video anlatımını sizlere paylaştım izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz .

BEBEK BATTANİYE ÖRGÜ MODELİN TARİFLERİ İLE FİKİRLER

                   İki şiş battaniye modeli

Bu güzel bebek battaniye haricinde ne yapabiliriz değişik olsun istersek evet bebek battaniye olarak tarif ettik ve ben bu güzel örneği yelek yapabilirim hırka şapka ve tabiki patik olarak veya bir boyunluk olarak çok güzel olacak bir örnek sizlere fikir olsun .

Tüm örnekler için geçerli bu değişik fikrim her örnek yapılan modellerde güzel olacağını düşünüp yapmanızdır moda tasarım .

Sadece dikkat etmeniz gereken modellerde renlerdir bazı renkler modeli göstermeye biliyor ve daha alımlı olması için örnek seçimlerde rengin uymasına dikkat etmenizi öneririm.

Arkadaşlar takip ettikçe değişik çalışma örneklerden ilk sizler haberdar olursunuz her zaman yeni fikirleri sizler sunmak en güzel modelleri paylaşmak adına burada olduğumu unutmayın bu güzel model konusununda sonuna geldik ve sizlere bu güzel modelin anlatımlı video izlemeye davet ederek beraber izleyelim iyi seyirler .

Örgü modeli beğenip yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

Kaynak ve yazar:  orgutarifleri      orgutarifleri.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.