PEMBE GÜL BEYAZ YILDIZ LİF MODELİN YAPILIŞ ÖĞRETİCİ VİDEO



PEMBE GÜL BEYAZ YILDIZ LİF MODELİ

Sevgili örgü seven hanımlar sizlere PEMBE GÜL BEYAZ Lif modelin yapılış öğretici video sundum.

Yapılışı kolay olan bu güzel lif model ile yeni fikirler elde edebilirsiniz .

Nasıl mı?

Evet arkadaşlar lif olarak da harika görünen bu güzel lif modeli başka biçimde nasıl kullanırız sorunuz olursa fikrimi söylemek istedim.

YILDIZ LİF GÖRSELİ

Bir bebek battaniye olarak da yıldız model kullanabilirsiniz iki renkli bir battaniye de harika olacaktır denemenizi öneririm yuvarlak olması yanıltmasın araları boşluk kalır aralarına da çiçek ile doldurup harika olacağını düşünüyorum bu da yeni fikrim sizlere olsun.

Fıstık çalışması olan bu yıldız lif modeli yuvarlak trabzan yaparak battaniye deneyebilirsiniz.

Lif modellerden bunun gibi güzel lif modeller sayfam da bulabilirsiniz sadece ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Yapacağınız modelin marka ipe takılmamanızı öneririm sadece dikkat etmeniz gereken iş elinizde ki modelin yapılışı ile renklerin uyumu olsun birde ipiniz bu modellere yakışıp yakışmadığına dikkat etmeniz de fayda var .

Modellerde uyumu nasıl fark etmeliyiz sorunuz olursa cevabım şu.

YILDIZ LİF MODELİN GÖRSELİ

Her modeli önce ipiniz ile küçük bir motif yada küçük bir görsel yaparak nasıl görünür görüp yapacağınız modele karar verilmeli ki modeliniz güzel olsun marka değildir modellerde güzel görünen diye düşünüp kendim uyguladığım bir tekniği söylemek istedim.

Sevgili örgü seven hanımlar umarım bu bilgileri sizlere yeni fikirler oluşturmanıza vesile olur sayfamın sonuna gelerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel modeli yapmak isterseniz video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.