BEBİŞİMİN ŞİŞ GÖRÜNÜMLÜ TIĞ İŞİ YELEK MODELİN DETAYLI VİDEO



Bebişin cici yelek modeli
Bebişin cici yelek modeli

Bu gün sizlere bebişimin şiş görünümlü tığ işi yelek modelin detaylı video paylaştım.

Sizlerinde en çok beğenerek yaptığınızı düşündüğüm bu güzel kolay bebek yelekleri olduğunu düşünerek bu modeli de beğeneceğinizi umarım.

3 düğmeli bebek yeleği

Değişik modelleri paylaşarak sizlere yeni fikirler değişik modeller sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim .

Dikişsiz bebek yelek modeli

Arkadaşlar buradan sizlere değişik fikirler sunmak değişik modellere aracı olmak için buradayım .

Tarife gelince yapılış detaylı video paylaştım sizlerde izleyerek görsel daha kolay çalışacağınızı umarım her ne kadar tarif versemde en azından görerek çalışınca daha kolay olur çünkü el tutuşu ve teknik farklılığını sizlerde fark edip farklı kolay çalışma tekniği elde edebilirsiniz.

Sayfam da farkındalık olarak modellerin tarifi sunmak yerine sizlere nerede nasıl ve hangi ip kullanmalıyız sorunuza cevap vermek istedim.

Bebiş yelek modeli

Model çalışmalarınızda ipin markasına takılmadan örgü ve el işi yapabilirsiniz nasıl olmalı?

Örgü yapmaya başlamadan önce sizler önce örnek hangisini yapacağınıza karar vermek ve daha sonrada yapacağınız ipin rengine desen uyumlu olup olmadığına bakmak ve ardından küçük bir model çalışıp yapacağına karar vermektir örgü çalışması veya el işleri.

Evet biraz bu bebişin yeleğinden bahsedelim örnek olarak harika bir model oldu görsel bakınca şiş örgü gibi görünümlü fakat tığ işi örülüp modeli sizlere sundum yapılışı kolay bir model görseli harika .

Yakadan başlayarak yapılan bütün örülen bir yelek modeli ve hatta sizler örneği değerlendirerek kendinizede yelek yapabilirsiniz güzel örnek bence denenmeli diye fikrimi söyleme den geçemedim.

Sayfamın ve fikirlerimin sonuna geldık sizleri bu güzel bebek örgü yelek modelin tarifi olan video anlatımına davet ederek iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.