TEK PARÇA WAFFLE ÖRNEKLİ BEBEK YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



waffle bebek yelek yapılışı

Sevgili örgü seven hanımlar bugün sizlere tek parça waffle örnekli bebek yelek modelin yapılış anlatımından bahsetmek istedim.

Tek parça olarak yapılan bu güzel örgü yelek modeli umarım sizlerde beğenip yapacaksınız yapmak istediğinizde video anlatımını izleyerek yapmanızı öneririm çünkü detay olarak teknik öğrenmek için anlatım izleyerek daha iyi fikir edinebilirsiniz.

yelek model görseli

Evet arkadaşlar bu model tek parça örgü ile hazırlanıyor sizlerde bu parçadan esinlenerek farklı örnekler ile de değişik modeller yapabilirsiniz.

Ayıcık figür ile yelek önu cep gibi yaparak süsleyebilir veya cep olarak kullanabilirsiniz .

bebek yelek arka yüzü

Değişik figürlerde yapabilirsiniz kız çocuklar için yapacak olursanız çiçekler veya farklı figürler kullanabilirsiniz.

Waffle örneği hatta bir bebek battaniye yaparak figürler ile süsleyerek çok güzel değişik bir model oluşturabilirsiniz.

Yapılış teknik görselde gördüğünüz gibi çok kolay çalışma modeli olduğunu sizlerde küçük bir parça örerek deneyince fark edeceksiniz.

ayi figürlü yelek modeli

Her model için geçerli küçük parçada denemenizi öneririm çünkü hem örgü ipiniz ayarlamasını yaparsınız hemde sayısını bulmanıza yardımcı olacaktır.

Tek parça yelek olarak farklı örnek düşünecek olursanız kanalım orgutariflerinde bulabilirsiniz bir çok örnek modeller mevcut.

Sayfanın sonuna gelerek yine modellerde yapamaz olursanız yorumlardan sizlere yardımcı olurum.

Evet arkadaşlar bu güzel bebek yelek modeli yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin Video anlatımını izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.