ÇİÇEK ÇEMBERİ YUVARLAK LİF MODEL ANLATIMLI VİDEO



çiçek çemberi lif modelin yapılışı

Sevgili örgü seven bayanlar !! Bu gün sizlere çiçek çemberi yuvarlak lif modelini hazırladım ve yapılış anlatımlı video paylaştım.

Evet arkadaşlar bu güzel lif modelinden esinlenerek sizlerde farklı renk kullanarak veya bu güzel lif renkler ile harika lif modeline sahip olursunuz.

ÇİÇEK ÇEMBERİ LİF MODELİN MALZEMELERİ.

yuvarlak lif modeli

Öncelikle yapmamız gereken 4 renk lif ipi almak sonra ipimizi ormeniz için tığ ve çiçekleri üzerine dikmek için dikiş iğnesi ve olmazsa olmaz makasımız.

ÇİÇEK ÇEMBERLİ LİF MODELİN TARİFİ

Görselde gördüğünüz gibi harika çeyizlik lif modeli nasıl örmeliyiz sorunuza gelince her lif çalışması gibi bu lif de yuvarlak yıldız tekniği fıstıklar ile başlıyoruz.

Tam detay için video anlatımı izlemenizi öneririm çünkü değişik fikirlerde bulabilirsiniz zaten lif çalışması hepsi ayni sadece renklerin geçişleri ile üzerinde ki süslemeler için fikir edinebilirsiniz.

Ne kadar tarif olarak sizlere bahsetsem de yapılış olarak görsel bakıp yani izleyerek anlatımdan daha iyi tanımlar diye düşünüyorum.

lif modeli çiçek çemberi

Umarım diğer lif modelleri gibi bu güzel çiçek çemberi lif modeli de beğenecek ve yapacaksınız yine yapmaktan zorlandığınız bir nokta veya fikir olursa yorumlardan bildirerek yardımcı olurum.

Sevgili örgü sevenler bu modele benzer veya değişik örgü modellerden değişik fikir olsun isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu güzel lif çalışmasını yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Yapılış anlatımlı video izlemeye davet ederim iyi seyirler.

Kaynak:suzan,ın elişi dünyasi

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.