ÇOK KOLAY TIĞ İŞİ BEBEK YELEK MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Tığ işi kolay bebek yelek modeli

Sevgili örgü sevenler bir saatte ör giydir çok kolay tığ işi bebek yelek modelin yapılışından bahsederek sizlere fikir olsun istedim.

Yakadan başlayarak örülen bu güzel ve kolay bebek yeleği umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız.

Her örgüde olduğu gibi yakadan başlayarak örülen bu güzel bebek yelek modeli de aynı şekilde yakadan başlayarak etek ucuna doğru bitirerek giydirmeye hazır olur.

BEBEK YELEK MODELİ
TIĞ İŞİ BEBEK YELEK MODELİ

Çok kolay tığ işi bebek yelek tarifi

Desen uygulamasında fıstık çalışması yaparak çiçek görünümü elde ederek harika bir model oldu .

Bu güzel modeli kullanarak bayan yelek modeli olarak yapabilirsiniz.

Dikişsiz yelek modeli olarak yapılış anlatımı olan video sayfanın sonunda bakarak sizlerde daha kolay çalışabilirsiniz her zaman bahsederim ki video anlatımları sonuna kadar izleyerek değişik fikirler elde edebilirsiniz.

BEBEK YELEK ÇALIŞMASI

Evet arkadaşlar bu güzel bebek yelek modeline benzer bir çok modeller paylaştım hem kanalım olan orgutarifleri .inde hem sayfamda bakarak değişik bebek yelek modelleri yapabilirsiniz.

Modelimin sonuna geldiğimi düşünerek yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin ve sizlere kolay olacak olan video anlatımına davet ediyorum izleyerek daha rahat çalışmak üzere iyi seyirler.

Kaynak:örgü Aşkım Bebeğime ait

Makale yazar orgutarifleri.com

BİR SAATTE ÖR GİYDİR BEBEK  YELEK MODELİ ANLATIMLI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.