ÇOK KOLAY YILDIZ GÖRSELLİ LİF MODEL ÇALIŞMASI VİDEO ANLATIMI



yıldızlı lif modelin anlatımı

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel çok sipariş alacağınız kolay Yıldız modelli lif modeli yapılışından bahsedeceğiz.

Yapılışı çok kolay olan bu güzel modelin üzerine değişik süslemeler yaparak farklı bir görsel yaratabilirsiniz.

Yıldız tekniği ile yapılan bu güzel lif modelimizin yapılış detaylarını anlatan videoyu sayfanın sonunda paylaştım izleyerek farklı görsel farklı değişik fikirler edinebilirsiniz.

Bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapılış detaylarını anlatan videoyu hazırlayan Arzu Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

yıldızlı lif çalışması

Çok sipariş alan lif modeli malzemeleri

Iki renkli fipe ihtiyacımız var yapılışı için kullanıyoruz ve iple evimizi kesmek için makas kullanıyoruz ü

lif ipleri

zerine istediğimiz motifleri dikmek için iğneye ihtiyacımız var.

Siparişi alan lif modeli tarifi

Yuvarlak başlayarak Yapılan bu güzel lif modelinin uçlarına gelince Yıldız tekniğini vererek hazırlıyoruz.

Üzerini süslemek için isterseniz modelde gördüğünüz gibi çiçek motifi yaparak yada farklı çiçek modelleri uyarlayarak değişik görselde elde edebilirsiniz.

Güzel modeli gibi farklı modellerden fikir edinip farklı lif model çalışması yapmak isterseniz kanalım olan orgu tarifleri ve sayfamızı ziyaret ederek birçok lif modellerini bulabilirsiniz.

lif ipleri

Farklı çalışma teknikleri elde etmeniz adına video anlatımlarını sonuna kadar izlerseniz farklı fikirler fark ve görseller ve farklı model olarak düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli için detayları öğrenmek adına videoyu sonuna kadar izleyerek farklı fikirlere dilediğinizi düşünüyor ve sizleri video anlatımı olan videoyu izlemeye davet ediyorum.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.