YENİ TASARIM YUVARLAK LİF MODELİN DETAY ANLATIMLI VİDEO



çiçek motifli yuvarlak lif modelin yapılışı

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni tasarım olan yuvarlak çiçekli lif modelinin yapılışını sizlere sundum.

4 renkten oluşan bu güzel lif modelini Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız.

Yuvarlak lif modelinin malzemeleri

Yuvarlak lif ikimiz için çiçekleri ve süsleme yapmamızı için önce 4 renk hepimizin kullanıyoruz dığımız örgü yapmamız için ipleri kesmek için makas Naz çiçekleri dikmek için dikiş ve daha farklı görürüm olsun isterseniz çiçek ortasına dikeceğimiz İnci’ye ihtiyacımız vardır.

Yuvarlak lif modeli yapılış tarifi

yeni tasarım yuvarlak lif görseli

Diğer liflerde olduğu gibi bu nefesimizde de Yıldız tekniği ile fıstık çalışma tekniğini yapıyoruz önce yuvarlak lif imizi ördükten sonra üstlerine çiçekleri motif olarak çalışıp üzerine dikiyoruz.

Evet arkadaşlar sizleri bu güzel lif modellerinin zemin çalışması ve çiçek yapılışları Bir önceki sayfalarında birçok model olarak paylaştım ve bugün de bu güzel çalışmamızın nasıl yapıldığı ile ilgili yapılışı anlatan videoyu paylaşarak Sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar her zaman sayfalarım da bahsettiğim gibi videoları sonuna kadar izleyerek renklerin geçişleri farklı fikirler ve farklı modeller düşünerek Sizlerde bu şekilde tasarım yapabilirsiniz

yuvarlak lif modeli

.
Bizleri bu güzel modeli hazırlayan ve yapılışını anlatan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Bugün bu güzel yuvarlak lif modelimizin de sonuna gelerek sizleri video anlatımı olan video izlemenizi öneriyorum yapılışını beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin video anlatımını izleyip yapacak olan izleyici arkadaşlarıma da iyi seyirler dilerim

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.