SONBAHAR AJURLU BAYAN YELEK MODELİN ANLATIMI



bayan yelek modeli ajurlu

Merhaba bugün sizlere mevsimin sonbaharı olan ajurlu bayan yelek modelinin yapılışını ve detaylarını sizlere sundum.

Evet arkadaşlar mevsim sonu olarak ajurlu güzel karmaşık bir yelek modelini sizlere hazırladım bu güzel yelek modelini Perry kazak olarak da çalışabilirsiniz yapılışına gelince detayları video anlatımında izleyerek çok daha rahat çalışabileceğinizi düşünüyorum.

Sonbahar ajurlu bayan yelek modelinin yapılışı

bayan yelek modeli

Evet arkadaşlar modelimiz için örmek istediğimiz renk hepimizi seçiyoruz ardından uyumlu şişini iki şiş olarak kullanıyoruz.

Yapılışına gelince başıma tekniği olarak farklı başlama teknikleri kullanabilirsiniz ben direk örgü başlama tekniği ile örneğimiz sizlere başladım.

Bu modelin tarifini her ne kadar versem de ajurlu olduğu için detaylı izleyerek yapmanızı öneriyorum.

Modelde her iki tarafında örnek çalışması yapıldığı için anlatımla zor olacağını düşünerek video anlatımını sonuna kadar izlemenizi ve daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum ve sizleri video anlatımını izlemenizi tavsiye ediyorum.

Evet arkadaşlar bu modelimiz ajurlu oldu ve birçok model kanalımda mevcuttur kanalımı ziyaret ederek birçok değişik Yazlık kışlık mevsimlik olarak model bulabilirsiniz.

yelek modelin anlatımı

Bu modelin ardından kışa hazırlık değişik modeller hazırlayıp sizlere sunmak ve sizlere yeni fikirler oluşturmanıza istedim.

Modelimizin de sonuna gelerek sayfama takip etmenize üye olmanıza ve kanalım olan orgu tariflerini abone olarak birçok modele sahip olacağınızı düşünerek sizlere öneriyorum bu güzel modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Sizleri video anlatımı olan sonbahar ajurlu yelek modelinin video izlemeye davet ediyorum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.