ÇOK AMAÇLI ÖRGÜ ŞAPKA BOYUNLUK MODEL ANLATIMLI ŞİŞ ÖRGÜ VİDEO



BOYUNLUK ŞAPKA ÖRGÜ MODELLERİ

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel çok amaçlı şapka boyunluk  model çalışması yapacağımız güzel bir örgü modelini paylaştım.

Yapılışı çok kolay olan gösterisi fıstık çalışması görünümlü üç boyutlu bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere de bu güzel modelden fikirdar olmamızı istedim.

BOYUNLUK ÖRGÜ MODELİ

BOYUNLUK ŞAPKA ATKI MODEL TARİFİ

Evet arkadaşlar yapılışına gelince gerçekten çok kolay iki sırada örnek biten bir örgü modeli nasıl yaptığımızın sorusuna gelince yemeklerimiz 4 ve katlarından oluşuyor ilk sıramızı düz bir örgü yaparak ve 1 ilmekte 3 ilmek çıkararak çalışabilirsiniz bu görseli görmeniz de fayda olduğunu düşünerek Sizler videoyu anlatımını izlemenizi öneririm.

Malzemelerin e gelince arkadaşlar ne yapmak istediğinize bağlı olarak iki renkte kullanabilirsiniz bu modelimiz nerede kullanabiliriz.

ŞAPKA MODELLERİ

Bu modelimizi boyunluk şapka hırka yelek bebek battaniyesi bebek örgüleri de kullanabilirsin.

Her zaman bahsettiğimiz gibi örgüler bir yerde kalmamalı değişik yerlerde değişik tasarımlar yapabiliriz bu güzel modeli de aynı diğer modeller gibi farklı yerlerde değerlendirerek örgümüzü yapabiliriz.

Yine sayfamı ziyaret ederek değişik farklı fikirler bulabilirsiniz

Aynı şekilde kanalımı ziyaret ederek ve abone olarak değişik yeni tasarımlar yeni Örgü modellerine sahip olarak değişik örgü modelleri yapabilirsiniz. kisa-hazirlik-olsun-orgu-sapka boyunluk-model-yapılış-anlatımı

ÖRGÜ TARİFİ

Bu güzel örgü modeli yapmak isteyen ve yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Yapılışı kolay olsun diye video anlatımı paylaştım sonuna kadar izleyerek değişik fikirler değişik düşünceler ve modeli farklı tasarımlarda bulunabilmeniz için videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye eder iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.