YENİ TERLİKZADETERLİK LİF MODELİN YAPILIŞ DETAYLI VİDEO



Terlik zade lif modelin yapılışı

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel terlik sade lif modelinin yapılış detaylarından bahsetmek istedim.

Bir önceki sayfam da yuvarlak kare yüzdesi olarak lifzade lif modellerini paylaşımını yapmıştık Bugün de sizlere terlik zade lif olarak nasıl yapıldığını video anlatımı olan videoyu paylaşarak sizlere fikir olsun istedim.

Terlik lifzade

Yeni tasarım terlik zade lif modeli malzemeleri

Lif çalışması yapmamız için lif ipi etrafını süslemek için simli ip ve örgü yapmamız için tığ ipleri kesmek için makas üzerine çiçeğimizi monte etmek için dikiş iğnesi gerekmektedir.

Terlik zade lif modelinin tarifi

terlik lif modeli

Evet arkadaşlar diğer lifzade lif modellerinde olduğu gibi çiçekleri ve yaprakları iğne yardımıyla ve üstünü işim biti ile süsleyerek yapılıyor.

Zemin çalışması diğer liflerde olduğu gibi fıstık çalışma ve yıldız tekniği ile zemin hazırlıyoruz.

Şeklini vermek ve üzerindeki çiçeğin desenine oluşturmak için video anlatımı olan videoyu paylaştım sizlerinde izlemenizi öneririm.

Bize bu güzel lif modelini hazırlayan ve video anlatımında kolaylık olsun diye anlatımı yapan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

örgü terlik lizade modeli

Tam Detay olarak görmek istediğinizde sayfamı ziyaret ederek lifzade lif modeli olarak yuvarlak kare ve birçok değişik model olarak sayfamda paylaştım diğer paylaşımları ziyaret ettikten bulabileceğinizi düşünüyorum.

Umarım bu güzel terlik zadeli filmimizi de diğer lifler gibi beğenip Sizlerde yapacaksınız Sizlerin de beğenisine sunarak şimdi yapmak isteyen tüm örgü sevenlere video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.