TUNUS İŞİ YENİ BAHAR PATİK MODELİN YAPILIŞI ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere Tunus işi bayan patik modelinin yapılışını bahsedeceğiz.

Tunus işi olarak birçok çalışma yapıyoruz yelek hırka bebek battaniyesi gibi birçok çatışmalarda Tunus işi örgü modelini kullanıyoruz Bu güzel örgü modelini de patikte kullanarak sizlere nasıl yapıldığını video anlatımını paylaşarak yapabilirsiniz.

tunus işi ile patık modeli

Tunus işi patik modelin malzemeleri

Tığ görünümlü 1 şiş ve 2 renkten oluşan bu güzel patik modelimizin patik ipi kullanıyoruz.

Çiçek yapılışı ve patikler de motif uygulamasını yapmamız için renk geçişlerinde makas kullanıyoruz.

Tunus işi patik çalışmalarının tarifi.

Evet arkadaşlar bu tür patik çalışmalarında renklerin geçişlerine tam olarak görmeniz için video anlatımı olan videoyu paylaştım.

Her ne kadar tarih belirtip hem de Tunus işi görsel olarak bakıp renklerin geçişlerine tam Detay görmemizi sağlar O yüzden Video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Ve hatta bu güzel desene farklı bir çalışmalarda da kullanabilirsin.

patik modeli tunus işi

Yaprak görünümlü ve çiçeği ile süsleyerek harika bir patik olduğunu düşünüyorum ve Sizlerin de bu güzel modeli beğeneceğini Umut ediyorum.

Yine sayfamda birçok değişik patik modelleri ve değişik tasarımlar bulunmakta sayfamı ziyaret ederek birçok modeli sahip olacağınızı düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel Tunus işi patik çalışmasını beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin sizleri video anlatımını davet ediyorum İyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.