3 AYLIK BEBEK PATİK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI ORGUTARİFLERİNDE



3 AYLIK BEBEK PATİK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI ORGUTARİFLERİNDE

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni model 3 aylık bebek patik modelinin yapılışını sizlere paylaştım .

Yapılışı çok kolay olan bu örgü bebek patiğinin nasıl yapıldığını sizlere kısa da olsa yapılış tarifini paylaşacağım.

bandana ile patik modeli

Bebek patiği malzemeleri

Bebek patiği çalışmamız için 2 renk ipe ihtiyacımız var patik ipi olarak kullanabiliriz yatağa bebe ipi kullanabilirsiniz.

Örgü yapmamız için hepinize uyumlu atı ve dikiş dikme MİT’in Peki şeyin Esin’e ihtiyacımız var ipleri kesmek için de makas olmazsa olmazımızdır.

bebek patikleri

3 AYLIK BEBEK PATİK BAT YAPILIŞ TARİFİ

Bebek patiği yani 3 aylık bebek için 40 zincir çekerek ve üstüne sıkı çalışarak 3 sıra yapıyoruz.

Kenarına 3 trabzan yaparak ve 2 Trabzan’a batarak fıstık oluşturuyoruz.

Bir sıkı iğnenin zincirini bırakıp ikinci zincir üstüne yine 2 Trabzon yapıp geriye dönüp 2 Trabzon’un dibine batıp fıstık oluşturarak modelimizi devam ediyoruz.

patik çalışması

Modelin üstünde sadece sıkı iğne çalışarak devam ediyoruz.

Sıkı iğnenin üstüne yine iki tarafta istek oluşturarak modelimizi tamamlıyoruz modelimizi 3 sıra yaptıktan sonra eki fıstık modeli bırakıp iki sıra daha örüp patiğimizi bitiriyoruz.

Evet arkadaşlar bu güzel bebek patik modelini Siz büyükler için de yapabilirsiniz sayıları artırarak değişik bir görseli olan bu güzel fıstıklı patik modeli mi Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız.

Yapmak istediğinizde bu güzel model için video anlatımını sizlere paylaştım video izleyerek görsele bakıp çalışmanız daha mantıklı olduğunu düşündüğüm için ve daha kolay çalışacağınızı düşünerek sizlere video izlemenizi tavsiye ederim.

bandana modeli

 

Bugün saat çalışmayı kombin yapacağım açın sizleri sayfalı mı veya kanalımı takip etmenizi öneriyor ve bu güzel modeli yapmak isteyen Tüm arkadaşlara şimdiden kolay gelsin sizlere video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler dilerim.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.