YENİ TASARIM GÜZ GÜLLERİ TOMURCUĞU LİF MODELİN DETAYLI YAPILIŞ ANLATIMI



yeni tasarım güz gülleri lif modeli

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni tasarım Güz Gülleri tomurcuk lif modelinin Detay anlatımı olan videoyu paylaştım.
Sayfamda yine değişik be farklı lif model çalışmaları bulabilirsiniz kanalımda tasarım lifler olarak sizler için hazırladım değişik görsellere bakıp Sizlerde bu güzel lif modelleri çalışabilirsiniz sizlerin kanalımı ve sayfamı ziyaret ederek birçok yeni model ve yeni tasarımlara haberdar  olacağınızı düşünüyorum.

kolay lif modelleri

Tasarım örgü tariflerini ait olan bu güzel lif modelinin nasıl yapıldığı sorusuna gelince video anlatımını sayfanın sonunda paylaşarak Sizlere fikir edinmenizi ve yapmanıza Yardımcı olacağını düşünüyorum.

Güz Gülleri tomurcuk lif modelinin malzemeleri

kolay lif çalışması

Yapılışında kullanmamız için üç renk lif ipini kullanıyoruz öğrenmemiz için bir ta ve ipleri kesmek için bir makasa Dikiş üzerine çiçeği monte etmek için dikiş iğnesine ihtiyacımız var

Güz Gülleri tomurcuk lif modelinin yapılışı tarifi.

yeni tasarım güz gülleri lif modeli

Evet arkadaşlar yapılışına gelince terlik de olduğu gibi fıstık çalışması yaparak zeminine oluşturuyoruz.

Lif yeminimizi hazırladıktan sonra üzeri için yapacağımız çiçek motifi ne hazırlıyoruz çiçek motifi için önce beyaz hepimizi kullanıyoruz sonra etrafı için istediğimiz renk seçeneklerini kullanarak çiçeğin kenarlarına geçiyoruz.

Süslemek için ortasına İnci dikerek ve etrafına yeşil ip süslemesi yaparak zincir çalışması veya yaprak çalışması yaparak hepimize daha güzel bir görsel haline getirebilirsiniz.

kolay lif tasarım

Tam Detay olarak yapmak istediğinizde video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim
Çiçek yapılışını tek tek her ne kadar anlatsam da görsel bakarak çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum o yüzden yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşları Şimdi sizlere video anlatımını davet ediyorum İyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.