YENİ ÇİÇEKLERİN DANSI YEL DEĞİRMENİ LİF MODELİ YAPILIŞI ORGUTARİFLERİ



yel değirmeni lif modeli

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel birbirinden kolay yeni çiçeklerin dansı yel değirmeni  lif modelinin yapılışından bahsedeceğim.

Yapılışı kolay olan yeni çiçeklerin dansı lif  görseli lif modelinin nasıl yapıldığını anlatan videoyu paylaşarak Sizlerde izleyip çok kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

YENİ ÇİÇEKLERİN DANSI YEL DEĞİRMENİ

lif modeli malzemeleri

çiçeklerin dansı lif modeli

Yeni çiçeklerin dansı yel değirmeni  lif modeli için 2 renk lif ipi kullanıyoruz tığ ve ipleri kesmek için makasa ihtiyacımız vardır.

YENİ ÇİÇEKLERİN DANSI YEL DEĞİRMENİ LİF MODEL TARİFİ

Her lifte  olduğu gibi fıstık çalışması yaparak desenimizi hazırlıyoruz yel değirmen yapılışı ile uyumlu renkler kullanıyoruz

Her ne kadar sizlere tarifi belirten de görsel olarak bakıp videoyu anlatmana izlemek daha kolay ve daha rahat çalışacağımızı düşünerek sizleri video anlatımını izlemenizi tavsiye ediyorum.

yel değirmeni

Yine Değişik ve farklı tasarımlar lif modeli olarak bakmak isterseniz sayfamı ve kanalım olan orgu tariflerini ziyaret ederek birçok değişik modellere sahip olacaksınız.

Bu güzel YEL DEĞİRMENİ  lif modeli yapım aşamasına tam detayı hazırlayıp anlatımını yapan lif Perisi Arzu Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel çiçeklerin dansı yel değirmeni  lif modelini yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin video anlatımını izleyerek yapmak isteyen arkadaşlara iyi seyirler dilerim Sizlere video anlatımı olan videomuzu izlemeye davet ediyorum.

YENİ ÇİÇEKLERİN DANSI YEL DEĞİRMENİ LİF MODELİN ANLATIMLI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.