SÜREYYA`NIN LALE BAHÇESİ LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



sureyyanin-lale-bahcesi-lif-model-yapilis-anlatimi-bakalim-mi
sureyyanin-lale-bahcesi-lif-model-yapilis-anlatimi-bakalim-mi

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel çok kolay Süreyya’nın lale bahçesi lif modelinin yapılışını bahsedeceğiz.

Yapılışı çok kolay olan bu güzel modelimizi Suzan’ın elişi dünyası video anlatımı yaparak sizlere nasıl yapıldığını ve detaylarını video olarak paylaşıyorum.

Lale bahçesi lif ipleri

Bu güzel model tasarlayıp ve hazırlayan bizlerin yapılışında kolay olsun diye video anlatımını yapan suzan’ı el işi dünyasına buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel modelimiz lif olarak Yıldız görünümlü Oya teknikleri kullanarak süslenen bu güzellik modelimizi birçok teyzeniz de yer alacağını düşünüyorum.

yeni bir lif lale   bahçesi  modeli

Görselde gördüğünüz gibi Bu güzel modelimizin Sizlerin de beğeneceğini umuyorum beğenip yapmak istediğinizde tarif olarak sizlere belirtmek istemedim videoyu sonuna kadar izlersiniz bu güzel modelin nasıl yapıldığını ve görsel bakarak Sizlerde çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler yine sayfamda birçok değişik yeni güzel lif modelleri sayfamızı ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Örgü model tarifi olarak sizlere belirttiğim bu güzel modelleri ve en değişik modelleri sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

laleli bahçesi lif modeli

 

Bu güzel modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenleri video anlatımı da izlemeye davet ediyorum izleyerek daha kolay daha düzenli ve renklerin geçişleri dahi muntazam olsun isterseniz video izlemeye tavsiye eder iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.