ÖRMEYEN KALMAZ ÇOK KOLAY ÖRGÜ MODEL YAPILIŞ DETAYLI VİDEO



ÇOK AMAÇLI ÖRGÜ MODEL ÇALIŞMASI

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere örmeyen kalmaz çok kolay örgü model yapılış detaylı video paylaştım.

çok güzel yeni değişik örgü modelinin nasıl yapıldığını sizlere bahsetmek yapılış ve görselden anlatımı sunmak siz örgü sevenlere fikir olsun .

ÖRGÜ MODEL TARİFİ 
BAĞLAMALI MODELLER

yapılış için iki şiş örgü ip,inize uygun ve istediğiniz renk yapılışında modelimiz iki ve katlarından oluşur iki ilmek arasında ilmek alalım ve 1 artıralım sonra 2 ilmek arasında 1 ilmek daha çıkaralım aynı şekilde diğer 2 ilmek arasında ilmek çıkararak devam edelim arka yüzüne gelince ilmek ördüğümüz artırma işleme yapılan ilmek üstünden geçirerek örmeden alalım ve iki ilmek birden örerek devam edelim görsel bakarak video izlemenizi öneririm.

ÖRGÜ MODEL DESENİ

Herkesin yapabileceği çok kolay çok kullanışlı ve Birçok yerde model olarak kullanacağımız bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere yapım aşamasını anlatan videoyu paylaştım.

Diğer örgüler de olduğu gibi hem kalın hem ince iple gereksizlere her iki ipin model de fikir edinme konusunda yardımcı olmak ve yapılış tarif için burada olduğumu unutmayın.

ÖRGÜ MODEL YAPILIŞ ANLATIMI

Sayfama en güzel en yeni en değişik modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel modeller bebek battaniyesi hırka yelek ve Birçok yerde kullanabileceğimizi model anlatımından sizlere bahsettim tarif olarak videoyu sonuna kadar izleyerek tam detaylarını görsel bakıp izleyerek yapabilirsinız

Değişik model ve değişik tasarımlar bakıp fikir edinmek isterseniz kanalım olan orgu tarifleri kanalımı ziyaret ederek birçok modeli sahip olabilirsiniz abone değilseniz abone olarak zil butonu aktif hale getirirseniz birer paylaşımlardan ilk siz haberdar olursunuz.

ÖRGÜ MODELLERİ ORGUTARIFLERDE

Sevgili örgü sevenler bu güzel modeli yapmak isteyen ve yapacak olan tüm örgü sevenleri video anlatımını izlemeye davet ederek İyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.