YENİ TASARIM LİFZADE SEPET LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



yenitasarım lifzade sepet lif modeli

Sevgili örgü sevenler bugün sizlerenin nasıl yapıldığını ve detaylarından bahseden yeni tasarım lifzade sepet lif modelin yapılış anlatımlı   videoyu paylaştım.

Bir önceki sayfalarında lifzade lif modelinin çiçek motif yapılışı ve kare uzun kese lif olarak birçok lif modelinin yapılış detayları ile tariflerini paylaşmıştım.

lifzade lif modeli

Bugün de yine lifzade lif modelinin sepet lif olarak sizlere nasıl yapıldığını ve yapılış detaylarını anlatan videoyu paylaştım.

Her ne kadar sizlere taraf belirten de yapılış detaylarını anlatan videoyu izlemeniz Görsel olarak ve küçük detaylarını video anlatımında bulabilirsiniz.

Değişik ve farklı lif modelleri bakmak ister ve fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek değişik modeller yeni tasarımlar bulabilirsiniz.

lifzade sepet lif modeli

Evet arkadaşlar lif modeli ve diğer örgülerde her zaman bahsettiğim gibi örgülerin ip renklerinin uyumuna dikkat etmeliyiz farklı görselleri göstermek ve süslemek adına değişik süslemeler kullanarak değişik modeller elde edebiliriz.

Yapılış detayları her zaman için renk uyumu görseli güzel gösterdiği gibi yapılış detayları ve daha net anlatılır videoları sizler için hazırlayıp paylaşıyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bize bu güzel Şehzade lif sepet modelini yapılış detaylarını ve görseli hazırlayan pembeli örgüleri buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar bu güzel lif modelini yapmak isterseniz sizleri video anlatımı olan videoyu bize yemeğe davet ediyorum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.