ZİGZAKLI BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI TIKLA GÖR SENDE ÖR



zıgzaglı örgü modelin yapılış tarifi

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni değişik zikzaklı yelek modelinin yapılış tarifinden bahsedeceğim.

Çok güzel kabarık bayan yelek modeli olarak harika olacak olan bu güzel modelin nasıl yapıldığını sizlere tarif olarak belirtmek istedim.

Bir önceki kanalımda hasır örgü modeli olarak bir bebek battaniyesi çalışması bahsetmiştim.

kabartmalı gelin yelek modeli

Bugün de bu zikzaklı hasır örgü modelinin yelek çalışması olarak Sizlere fikir olsun istedim.

Zikzaklı bayan yelek modelinin yapılış tarifi

Paşama tekniğini kullanmadan kullanabileceğiniz bu güzel modelin ister başlama tekniğini kullanarak ister başlama tekniğini kullanmadan yapabileceğiniz güzel bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere yapılış tarifini anlatmak istiyorum.

kabartmalı hasır örgü modeli

Kenar ilmek olarak 2 ilmek çalışma yapıp arttırma işlemi yapıyoruz 2 ilmek birleştirip bir ilmek çıkarıyoruz 2 ilmek arasından tekrar bir ilmek daha çıkarıp yine arttırma işlemi yapıyoruz ve yine 2 ilmiyeyi birleştirip bir ilmek olarak çalışıp şişten çıkarmadan aynı şekilde 2 ilmek arasına girip bir ilmek daha çıkarıyoruz hepimizi önü alıp ters ilmek olarak çalışıp devam ediyor

Modellerini arasına 4 ilmek olarak çalıştım Sizler İstediğiniz şekilde geniş tutabilir ya da daha dar tutarak model daha kabarık olsun İsterseniz bu şekilde de çalışabilir

Arkadaşlar arka yüzü de aynı şekilde çalışılmaktadır arka yüzü düz ilmek derimizi önce iki kenar ilmeğimizi örüp hepimizi öne alıp modelimize başlamadan önce arttırma işlemi yapıyoruz Akşama tekniğinde 2 ilmek olarak çalışmıştık modelimiz 3 ilmek birleştirip 2 ilmin arasından 1 ilmekten çıkarıyoruz ve yine arttırıp aynı işlemi diğer tarafına da yapıyoruz bu şekilde modelimiz devam ediyor.

yelek modelleri

Hem arka yüzü hem ön yüzü model zikzak çalışmasını iki tarafından da çalışarak devam ediyoruz.

Hasır örgü modeli olarak sayfamda izlenmeye devam ediyor kanalımda hasır örgü modeli olarak bulabilirsiniz ve yine kanalımda değişik yelek modelleri örgü modelleri ve birçok modelleri bulabilirsiniz abone olarak diğer paylaşımları ve diğer modellere sahip olacağınızı düşünüyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel modelleri Sizlere fikir amaçlı sunuyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

zıgzaglı örgü modeli

Bu güzel modelleri çalışmaları yaparken her ne kadar tarif delirsem de görsel bakarak çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünüyor ve sizleri video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum.

Bu güzel modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin İyi seyirler dilerim.

kabartmalı hasır örgü modeli

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.