RENGARENK 3D BATTANİYE MOTİFLERİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



motifli battaniye modelin yapılış anlatımı

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel ve motif motif işlenen harika rengarenk 3d battaniye motifleri  ile yapılış anlatımlı video örgü modelden bahsederek siz örgü sevenler fikir olsun istedim.

Yapılış malzemesi
BATTANİYE İPLERİ

Renklerin uyumuna dikkat ederek örgü ipler ve artan ipler değerlendirebileceğiniz çok güzel bir model olduğunu düşünüyorum ve birde örgü yapacağımız ipin uyumu olan tığ ve kesmek için makas.

BATTANİYE MODELİ

BATTANİYE ÖRGÜ MOTİFLERİN YAPILIŞI

Battaniye örgü yapmak için önce orta göbek yaparak başlanır ve renkleri belirledikten sonra da kenar yuvarlak dolayarak örgü motif elde edilir bu model tam detay için video anlatımını sizlere paylaştım sizlerde bu güzel modeli izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz ve hem motif birleştirmesi olan video hemde başlama tekniği olan video paylaştım izleyerek sayılarına daha kola dikkat edilir diye düşünüyorum .

BATTANİYE MOTİFİ

Evet arkadaşlar sayfam da hem tığ ,işi hemde şiş örgü ile yapılan bir çok örgü modeller mevcut bakarak değişik örneklerden de fikir edine bilirsiniz.

Sizlere tarif belirtmekten ise video izleyerek daha kolay çalışa bileceğinizi düşünüyorum bende bir örgü seven olarak size öneriyorum.

BATTANİYE MOTİFLERİ BİRLEŞTİRMESİ

Her zaman bahsederim örgü yaparken en dikkat edilmesi gereken renklerdir çünkü uyumlu olunca görsel harika görünür illa bu modelde ki renkleri kullanmanız gerekmez sizler elinizde ki renkleri değerlendirebilirsiniz sadece uyumlu olmasına dikkat ederek .

BATTANİYE TAM DETAYI

Bu güzel battaniye modeli isterseniz bebek battaniye olarak isterseniz yatak örtüsü olarak yapabilirsiniz umarım beğenip yapacaksınız şimdiden kolay gelsin.

Kaynak:Sibelin örgü evi

Makale yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.