MENEKŞE ÇİÇEKLİ ÖRGÜ UZUN LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



menekşe çiekli uzun lif modelin yapılışı

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve hiçbir yerde göremeyeceğiniz menekşe çiçekli uzun lif modelin yapılışını hazırladım ve yapılışında kolay olsun diye yapılış anlatımlı video paylaştım.

Bu güzel lif modelin tarif olarak sizlere paylaşacağım fakat sizleri yapılışında daha kolay çalışacağınız ve görsele bakarak renklerin çiçek olarak geçiş yapılışında izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz.

                        MENEKŞE ÇİÇEĞİ UZUN LİF MODELİN TARİFİ

menekşe çiçeği lif modeli

Menekşeli halkalı uzun lif modeli yapımı Modelimize uç kısımdan 5 fıstık eniyle başlıyoruz. Her sırada artırma yaparak 12 fıstık eninde olana kadar örüyoruz. Sonrasında renk değiştirip çiçekli kısmı yapıyoruz. Bu kısımda ipleri içten yürüterek modeli yapıyoruz. Aynı çiçekleri 3 kez tekrarladıktan sonra yine renk değiştirip 5 fıstık kalana kadar eksiltmeleri yapıyoruz. Uç kısımlara plastik halkalardan takarak kenar oyası yapıp modeli bitiriyoruz.

Evet arkadaşlar bu güzel zarif lif modeli beğeneceğinizi umarak sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

menekşe çiçekli uzun lif

Değişik model düşünecek olursanız her örgü modellerden kanalım olan orgutariflerini ziyaret ederek bulacağınızı düşünerek sizlere hem kanalım hemde sayfamdan bulabileceksiniz sadece ziyaret etmeniz yeterli olur.

Şimdi bu güzel menekşe çiçekli örgü lif modelin yapılışını yapmak isteyen tüm örgü sevenlere kolay gelsin.

Yapılışı kolay olsun diye düşünecek olursanız video anlatımına izlemeye beklerim şimdiden iyi seyirler.

Kaynak:Örgü günlüğüm

Yazar orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.