ÖRGÜ DESEN HARİKASI ÇOK AMAÇLI İKİ RENKLİ ÖRGÜ BEBEK YELEK MODELİ



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere örgü desen harikası iki renkli örgü yelek modelinin yapılış detaylarını hazırladım.

Iki renkli ve her iki yönü modeli desene olan bu örgü modelini Umarım Sizler de beğeneceksiniz nasıl yapılır sorunuza gelince videoyu sonuna kadar izleyip Sizlerde bu güzel modeli çok kolayca yapabilirsiniz.

iki renkli yelek modeli

 

BU GÜZEL İKİ RENKLİ ÖRGÜ NEREDE KULLANABİLİRİZ.

Bu model ile bebek takımlarda uygun olduğunu düşünerek hırka,yelek,battaniye,atkı,gibi bir çok örgü model olarak yapabilirsiniz.

iki yönlü yelek

İKİ RENKLİ ÖRGÜ MODELİN MALZEMELERİ

Biri koyu biri açık renk olarak iki renk kullanıyoruz ve hepimizin kalınlığına göre tığ uyumunu ayarlıyoruz bütün olarak robadan başlanan örülen bu örgü modeli örgü müze başlayalım.

ÖRGÜ DESEN HARİKASI ÖRGÜ YELEK MODELİN YAPILIŞ TARİFİ

tığ işi yelek modelin anlatımı
Tığ işi yelek modelin anlatımı

Modelimize iki renk kullanıyoruz zemin rengini trabzan çalışması yaparak başlıyoruz 3 sıkı iğne çalışıyoruz 7 zincir çekiyoruz ve yine 3 sıkı iğne çalışarak 7 zincir çekip devam ediyoruz.

Arka yüzüne gelince 3 trabzan 3 zincir zincir çektim izin ortasına sabitliyoruz yine 3 zincir çekip sıkı yine çalıştığımız ın üstüne 3 tane Trabzon yapıp devam ediyoruz.

ikin ,cı  renk  alıp 3 sıkı iğne ve zemin renginde arkadan dört zincir olarak bıraktığımız Trabzon çalışması yapıyoruz diğer rengin sıkı yine çalıştığımız üstüne yine sıkı yine çalışarak ve arka taraftan 4 tane Trabzon yaparak devam ediyoruz.

İKİ RENKLİ BEBEK ÖRGÜL
İKİ RENKLİ BEBEK ÖRGÜLER

Modelimiz çok kolay olup çalışma tekniğini görsel resimlere bakarak çalışabilirsiniz veya video anlatımını sonuna kadar izleyerek Sizler de bu kolay gösterişli iki renkli örgü modelini yapabilirsiniz.

Bu güzel modeli yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Kaynak :orgutarifleri

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.