TIĞ İŞİ SAÇ ÖRGÜ BURGUSU GELİN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik bir örgü modelinin yapılış detayı olan tığ işi saç örgü burgulu  gelin yelek modelinin yapılış detaylarından bahsetmek istiyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel modelimizi nerede ve nasıl çalışabiliriz sorunuza gelince yapılış detaylarını anlatan videoyu hazırlayarak sizler için paylaştım kısaca tarif olarak belirtmem gerekirse sizlere yapılış detaylarını tarif olarak Bakalım.

SAÇ ÖRGÜ BURGULU GELİN YELEK TARİF

Yelek modellerinin bedenlerine göre değişen ip olarak en az 5 adet ip kullanıyoruz.

Tığ olarak ipin uyumlu şekilde tığ kullanarak modelimize başlaya biliriz.

Tığ işi saç örgü burgulu gelin yelek modeli tarifi.

 

Evet arkadaşlar başlamamız için yapmak istediğimiz bedene göre zincir çekerek örneğimiz i başlayalım zincirin üstüne etek başlama teknik  olarak Trabzan çalışması yapıyoruz ve örneğimizde başladığımızda kenar ilmek olarak 4 Trabzon yapıyoruz Tığımız a 2 kere dolayı bir Trabzon değil ikinci trabzanın arasına geçip 3 kere çıkarak Trabzan’ımızı uzatıyoruz ve yine aynı şekilde onun yanındaki Trabzan’a içine batıp tekrar Trabzan ımızı uzatıyoruz.

Boş bıraktığımız Trabzon’a gelip kırmızı üstüne ipi dolayarak boş bıraktığımız Trabzon’a batıp tekrar bir Trabzon oluşturuyoruz ve tekrar Önümüzdeki Trabzan’a batıp bir Trabzon’da oluşturuyoruz.

Bu şekilde çapraz elde etmiş oluyoruz Tekrar 4 Trabzan çalışıp yine çapraz burgular oluşturmak için önce bir Trabzon’a sonra bir Trabzan boş bırakıp diğer Trabzan’a batıp ilmekleri uzatarak Trabzanlar oluşturup devam ediyoruz.

Bu şekil sizlere karışık geldiyse sizleri video anlatımına sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyorum.

Bu model ile neler öğrenebiliriz sorunuza gelince bebek battaniyesi bebek hırkası bebek yeleği ve kendinize yelek Birçok yerde diğer modeller gibi kullanabileceğinizi düşünüyor.

 

Kanalımda yine değişik modeller değişik tasarımlar bakmak istediğinizde ziyaret etmeniz yeterli olacaktır benim modelleri takip etmek isterseniz kanalıma abone olarak ve zil butonu aktif hale getirerek Bundan sonraki paylaşımlar dan ilk siz haberdar olursunuz.

Tığ işi saç örgü burgulu modelimi beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin video anlatımını izleyerek yapacak olan örgü seven arkadaşlara iyi seyirler dilerim.

TIĞ İŞİ SAÇ ÖRGÜ BURGULU YELEK MODEL ANLATIMLI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.