YENİ TASARIM KILIM DESENLİ UZUN LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni tasarım olan kilim deseni uzun lif modelin yapılış anlatımını sizlere sundum ve yapılışında kolay olacak olan videoyu paylaştım.

Bir önceki sayfamda kilim desenli örgü lif modelini paylaşmıştım şimdi de yeni ve bu güzel kilim desenli uzun lif modelin yapılışından sizlere fikir olsun istedim.

KİLİM DESENLİ LİF MODELİN MALZEMELERİ

lif modeli
lif modeli

İki renkli lif ipi ve uzun lif tutulan yerini yapmak için de halka ve örgü için tığ ihtiyaç olarak bunlar kullanmalıyız.

KİLİM DESENLİ ÖRGÜ LİF MODELİN TARİFİ

yapılışında önce halkamızı tam olarak etrafını doluyoruz sonra 7 adet fıstık yaparak başlayıp her kenarını artırarak uzunluğu istediğiniz kadar örebilirsiniz bu güzel modeli yapmak ve tüm detaylar için sizleri video anlatımını izlemenizi öneririm.

kare uzun kilimdeseni
Kare uzun kilim deseni

Bizlere bu güzel kilim deseni lif modeli hazırlayan ve yapılışında emek verip anlatımını hazırlayan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar böyle değişik ve güzel modellerden fikir edinmek isterseniz kanalım dan ve sayfamda bulabileceğinizi düşünerek sayfamı ziyaret etmenizin yeterli olacaktır.

Kilim desenli uzun lif olarak ve kare lif modeli sizlere görsel paylaşıp fikir edinebilirsiniz yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

Sizleri video anlatımına davet ediyorum iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.