DİLEK AĞACI LİF MODELLERİ TAM TAKİM YAPILIŞ DETAYLARI VİDEO ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tam takim dilek ağacı lif modellerden bahsetmek ve sizlere model konusunda fikir olsun istedim.

Bu güzel lif modelleri tam takım olarak sizlere yapılışı olan videoları ile beraberinde paylaştım Sizlerde bu güzel modelleri yapmak istediğinizde video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

kese lif dilek ağacı desenli
kese lif dilek ağacı desenli
Dilek ağacı yuvarlak lif modeli
Dilek ağacı yuvarlak lif modeli
uzun lif dilek ağacı modeli
uzun lif dilek ağacı modeli

Renkleri ile harika olan Dilek Ağacı lif modelinin yapılış detayları bizlere hazırlayan ve yapılışında kolay olsun diye video anlatımını yapan pembe Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Ve yine lif modellerinden değişik fikirler edinmek isterseniz modeller bakıp yeni tasarımları görmek isterseniz sayfamı ve kanalımı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Yapılışında renkleri ile uyumu olan ve güzel modelin Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız yapacak olursanız tam detaylarını görmek için her modelin uzun kare kese lif olarak çalışmaları sayfanın altında bulabilirsiniz izleyerek Sizlerde bu güzel modelinin yapılışını çok kolay olarak çalışacağınız olmuyorum.

Bu güzel modeli yapmak isteyen ve model olarak yapacak olan tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin video anlatımını izleyip yapacak arkadaşlar İyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.