İLK ADIM BEBEK ELBİSESİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI VİDEO ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere ilk adim bebek elbise   olarak çalışıp sizlere model konusunda fikir edinmeniz için paylaştım.

Yapılışı çok kolay olan ve elbise süsleyerek şık bir elbise olarak sizlere nasıl yapıldığı ile ilgili fikirlerimi paylaşmak istedim.

ilk yürüşün elbisesi
ilk yürüşün elbisesi

                İLK ADIM BEBEK ELBİSE MODELİN MALZEMELERİ

Bu elbise  modeline ben makine ipi kullanarak çalıştım İki renkli oluşmaktadır yeşil ve beyaz renk kullandım Sizler istediğiniz renk kullanabilirsiniz veya sade renk çalışabilirsiniz.

2 numaralı tığ kullandım ve çiçek yapılışında dikişi için iğne kullandım.

           İLK ADIM BEBEK ELBİSE MODELİN YAPILIŞ TARİFİ

42 santim zincir çalışması yaptım zincir 120 ilmek atarak başladım ve trabzan  çalışması kareleri oluşturdum.

Arka kol ön olarak 4 parçaya ayırdım ve ardından kol kesimleri yaptım etek ucu için yine Trabzon çalışması yaparak kat kat fırfırları oluşması için detaylı bilgi video anlatımında sizlere bahsettim.

Sizlere tam Detay olarak burada bahseder olursam karışık bulacağınızı düşünüp görselle çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünerek sizi video izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar videoları sonuna kadar izlemenizi ve arada küçük detayları kolay çalışma tekniği ve farklı fikirleri sundum için sonuna kadar izlemenizi her zaman için ve diğer videoları için de geçerli olmak kaydıyla öneririm.

Bu güzel bebek modeli elbisenin takım olarak çalışmasını devam edeceğim Sizlerde sayfamı ve kanalım olan orgu tarifleri takipte kalırsanız diğer modellerin ve diğer tasarımlarında haberdar olursunuz

Bu güzel çalışmayı beğeni ve yorumlarınızı beklerim şimdi ilk adım bebek elbise modelini yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Gelin beraber yapılış detaylarını video anlatımını izleyelim.

TIĞ İŞİ ELBİSE MODEL ANLATIMLI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.