YENİ DOĞAN BEBEK SANDALET MODELİN ANLATIMLI VİDEO BAKALIM MI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere, Yeni doğan bebek SANDALET  yapılışı tekniğini nasıl yapıldığını sizlere tarif olarak belirtmek istedim.

Tığ işi olarak çok kolay yapılan patik modelinin taban kısmı katlı olması çok güzel görseli ile rahat bir sandalet olarak yapabilirsin.

Yeni doğan bebek sandaleti olarak çalıştığımız bu güzel modeli Sizler 0 ile 3-4 yaşa yapabilirsiniz.

Yapılış tarifine gelince video anlatımını izleyerek görseli bakıp çalışmak daha kolay olacağını düşünüyorum fakat yine de sizlere buradan tarif ederek fikir vermek istedim.

Bu sandalet sadece yeni doğan olarak düşünülmesin sayısını artırarak daha büyük çalışabilirsiniz.

YENİ DOĞAN BEBEK SANDALET YAPILIŞ TARİFİ

Bu güzel sandalet modelin yapılışında iki renk kullanarak yapalım.

İki renkli bu güzel patik sandalet çalışması için iki buçuk no kullandım.

16 zincir çekerek tığ üstü almadan zincirlere batarak zincir etrafını dönüyoruz ve ardından yarısına geldiğimizde Trabzon yaparak ve diğer yarısına kadar Trabzon yapıyoruz topuk kısmına doğru tığ üstü alarak çalışıyoruz.

İkinci rengimize geçiyoruz iki renk hepimizi alıp direk Trabzon çalışması yaparak tabanlığı mızı bitiriyoruz.

Aynı şekilde bir tabanlık daha yapıyoruz ve ikisini bir alarak tabanlıkları birleştiriyoruz birleştirme işlemini biliyor anlatımına izleyerek yapmanızı tavsiye ederim.

Ön kısmına yani bantlara Gelince 9 zincir çekip diğer tarafına ekleyip yine sıkı yine çalışarak dolduruyoruz 3 silindir kenardan alarak tekrar 4 zincir çekip 4 sıkı yine çalışıp 4 zincir daha çekip yine öbür tarafına sabitliyoruz bu şekilde bantları da oluşturuyoruz arkadaşlar burada tarif olarak sizlere karışık gelebilir sizleri video anlatımını görsel bakarak çalışmanızı öneririm.

Bu modelin ön süslemesi olarak Günebakan çiçek motifini yerleştiriyoruz Bir önceki sayfamda bahsettiğim Günebakan çiçek modelini bakarak burada partimize yani sandaleti mize ayarlayabilirsiniz.

Ve yine takip edersiniz Günebakan çiçek motifi ile değişik bir model çalışmasına sizlere paylaşacağım.

Takip etmenizi öneririm Şimdi bu güzel modelimi beğenip yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Sizleri video anlatımını izlemeye davet ediyorum i̇yi seyirler.

YENİ DOĞAN BEBEK SANDALETİ VİDEO ANLATIMLI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.