LALE BAHÇESİ LALEZAR LİF MODELİN TAM DETAY YAPILIŞI ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarım olan Lale bahçesi lalezar örgü lif modelini sizlere hazırladım ve yapılışında kolay olsun diye yapılış anlatımlı video paylaştım.

Evet arkadaşlar arka arkaya harika yeni tasarım lif modelleri sizlere sundum yapılış anlatımlı video paylaşarak yapılışında sizlere kolay olacağını düşündüm

Arkadaşlar bir önceki sayfamda yine lale bahçesi lalezar lifin kare çalışmasını sizlere paylaştım bu lif,imiz de yuvarlak olarak sizlere fikir olsun istedim.

 KARELİ İLE YUVARLAK LALE BAHÇESİ LALEZAR ÖRGÜ LİF GÖRSELLERİ

Lale bahçesi LALEZAR lif ,modelin tarif olarak sizlere belirtmek ten ise video izlemenizi öneririm çünkü yapılışı her lif model gibi bu modelde de yıldızlı fıstık çalışması var fakat renklerin uyumu ile lale yapılışını izleyerek daha kolay çalışacaksınız ben ne kadar sizlere tarif versem de yapılış olarak görsel bakarak çalışmak daha kolay olacaktır.

Evet arkadaşlar bu güzel lif modellerden fikir edinmek ve başka modellere de bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek lif modeller olarak arayıp bir çok güzel renkleri ile uyumlu harika lif model bulacağınızı düşünerek sayfamı ziyaret etmenizi öneririm ve ayrıca takip ederek bir çok değişik örgü modellerden de haberdar olursunuz.

Bu güzel lale bahçesi lalezar lif modeli hazırlayan ve sizlere anlatımını yapan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Kaynak:Denemek Lazım

Yazar ve paylaşım :orgutarifleri.com

LALE BAHÇESİ LALEZAR ÖRGÜ LİF MODEL ANLATIM VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.