ÇOK GÜZEL GELİN YELEK MODELİNE UYGUN HER YAŞA YAKIŞAN MODELİN VİDEO



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere gelin yeleğine uygun ajurlu örgü modelinin yapılış detaylarıyla sizlere hazırladım.

Çok güzel değişik özürlü ve kabarık olan bu örgü modelini Umarım Sizler de beğeneceksiniz yapılış sorunuza gelince video anlatımını sizlere hazırladım sayfamın Sonunda video yapılış detayları da anlatan ve kolay teknikleri ile gösteren videoyu izleyerek Sizler de çok kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Bu model sadece gelin yeleği olarak değil bebek örgülerinde ve tüm örgülerde kullanabileceğimiz güzel ajurlu kolay bir model.

                  HANGİ İP İLE ÇALIŞIRIZ

Himalaya ipi tercih ederim kendim himalaya ip kullandım sizler istediğiniz ipi kullanabilirsiniz

Kısa da olsa Bu modelin tarifini sizlere vereceğim fakat karışık bulursanız Sizlerde bu modeli yapacağınız zaman hem görsele bakıp hem de videoyu izlerseniz daha rahat çalışacağımızı düşünüyorum.

             YAZLIK GELİN YELEK MODELİN TARİFİ

Başlama tekniği olarak ister haroşe yaparak başlayabilirsiniz isterseniz değişik başlama teknikleri kanalımı ziyaret ederek bulabilirsiniz ister bir ters bir düz lastik yaparak başlayabilirsiniz veya direkt örnek yaparak lastik çalışması yapmadan bu modeli kullanabilirsiniz.

5 Örnek için 34 ilmek ile başladım.modelimiz 1 örnek yapımında  5 ve katlarından oluşur.

Tarife gelince iki kenar ilmek 3 ilmeği birleştirip 3 ilmek çıkararak V ajur yapıp 2 yine ütülmek birleştirip 3 ilmek çıkartıyoruz bu şekilde Ön yüzünü devam edin.

Arka yüzüne gelince yine ön yüzündeki işlemi aynı şekilde ters örgü olarak yapıp çalışıyoruz.

                           İp olarak hangi ipi kullanmalıyız.

Arkadaşlar Ben hem Kalın ip hem ince ip çalışarak sizlere görselde ve video anlatımında bahsettim Her ikisi de çok güzel göründüğünü Sizler de görsele bakınca görmüş olacaksınız.

İnce ip daha Narin göründüğünü Kalın ip üç boyutlu kabarık görseli olduğunu belirtmek isterim.

Bu güzel modeli yapmak isteyen ve benim çalışmak isterseniz videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye eder şimdiden kolay gelsin İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.