TIĞ İŞİ KARNI BAHAR MODEL İLE TAM TAKIM ÖRGÜ ÇALIŞMASI YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok değişik kız bebekler için salopet elbise etek patik birçok modeli bir arada paylaşarak Sizlere fikir olsun istedim.

Bebek takımları olarak çok güzel görünen karnabahar modeli çalışmasını sizlerinde bu güzel modeli beğenip yapacağınızı düşünüyorum.

Tarifi olarak her modelin video anlatımını sizlere paylaştım sayfanın sonra baktığınızda yapılış tarihi olan videoyu görüp Sizlerde izleyerek çok kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

Bu modelin yapılışını hazırlayan sonra sabah oldu ne yapacaksın Ece’nin örgülerine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Nasıl yapılır tarifine gelince arkadaşlar video izlemenizi tavsiye ettiğim için size detaylı olarak açıklama yapmak istemedim.

Modellerin her birine tarifini verdiğimde daha karışık bulacağınızı düşünerek sizleri görsele bakıp ve video anlatımına izleyerek daha kolay daha rahat olsa canınızı düşünüyorum.

Patik ve şapka yapılışında yine videoyu paylaştım bu videoyu izleyerek daha rahat çalışacaksınız görsele bakıp yapmanızı önerim.

Yine Sayfamda değişik görsel ve değişik örgülerden fikir edinmek isterseniz kanalım olan örgü tariflerini ziyaret etmeniz ve abone olarak tüm paylaşımlarım dan haberdar olmanızı tavsiye ederim.
Evet arkadaşlar bu güzel bebek örgü takımlarını yapmak isteyen tüm örgü sevenleri şimdiden kolay gelsin İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.