İKİ RENGİN UYUMU TUĞLA ÖRGÜ MODELİN ANLATIMLI VİDEO BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler bugün sizleri çok güzel iki rengin uyumu tuğla örgü modelinin yapılış tekniğini sizlere bahsedeceğim.

İki renk birbirine uyumlu bu güzel modelin yapılış detayları için ve kenar zemin rengini oluşturmanızı sağlayan açıklamalar videoyu sizlere yaparak paylaştım.

Bu güzel modeller  nereye daha iyi uyumlu olacak sorunuza gelince bu güzel modelimiz diğer modellerde bahsettiğim gibi görmek istediğimiz her yere uyumlu olan bir örgü modeli.

Bebek battaniyesi bebek örgülerine daha çok yakıştırdım bu güzel modeli isterseniz rengarenk örgü yapabilirsiniz artan ipleri nizi değerlendirmek adına bu güzel örneği kullanarak değişik bir görsel elde edebiliriz.

Yapılış tarifine gelince sizlere küçük detay daha iyi olsa anlatımından bahsedeceğim Fakat daha kolay be daha pratik bilgilere sahip olmak isterseniz video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim .

                İKİ RENKLİ ÖRGÜ MODEL TARİFİ

Akşama tekniği bu modele uyumlu olan haroşe çalışarak başladık bir kenarda 6 ilmek haroşa yaparak modelimizi zemin ipini kullanıyoruz.

Kendi modelinin üzerindeki renklerle bahsedelim
Lacivert zaman hepimiz yeşil ikinci rengimiz olarak başlangıcına yaptıktan sonra 5 ilmek eşimize örelim ardından yeşil rengi bize geçiş yapalım.

Brüt ilmek yeşil örelim lacivert bir silmeyi almadan işimize getirelim ve 3 ilmek yeşil örerek devam edelim.

Arka yüzüne gelince yine aynı şekilde Haliç’e ölerek ölmediğimiz ilmekleri ölmeden diğer ilmek derimizi harika yaparak dönüp geçiyoruz.

Ön yüzünde yine önce kenar ilmeğimizi 5 ilmek örüyoruz bir lacivert bir yeşil yeşil olan ilmekleri örmeden lacivert olan emekleri örerek geçiyoruz aynı şekilde arka yüzünü de devam et.

                       RENK UYUMU NASIL OLMALI TARİFİ 

Arkadaşlar renkte iki renkli örgü modellerinde genelde renklerin zıt olması çok daha güzel örgülü göstereceğini düşünüyorum bir rip imizin koyu bir hepimizin tam zıttı açık olması bu ikili renkli çalışmaların görselinde farklı görüntü vermesini sağlamaktadır.

Sizlerin de renklere dikkat edeceğinizi düşünerek bu güzel modelimi sizlere bırakıyorum diğer değişik örgü ikili renkli ve farklı renkli modeller için kanalımı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Ön yüzüne gelince yine üç yeşil bir lacivert örgü yaparak devam ediyoruz arka yüzü de aynı şekilde bu şekilde modelimizi bitiriyoruz.

Iki renkli örgü modeli mi beğenip yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

Tam Detay izlemeye için video izlemeye sizleri davet ediyorum iyi seyirler.

BATTANİYE MODELLERİ

 

İKİ RENGİN UYUMU İLE TUĞLA MODELİ VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.