KIVIRCIK LAHANA YENİ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni model lahana lif modelinin nasıl yapıldığını anlatan videoyu sizlere hazırladım.

Görseli ile harika LİF MODELİ ÇEYİZLERİNİZİ SÜSLEYECEK  çok güzel lif modeli olduğunu düşünerek Sizlere fikir olsun istedim.

Güzel lif modelini iki renkle yapılışı ve fırfırlı lahana modeli olarak çok güzel görseli olan bu lif modelini Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız.

Yapılış detaylarını soracak olursanız video anlatımını sizlere paylaşarak sonuna kadar Sizler de izlerseniz daha kolay daha rahat çalışacağımızı düşünüyorum.

Güzel modeli hazırlayan ve yapım yapım aşamasında anlatımını yapan Suzan Hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Yine Sayfamda değişik lif modelleri bulunmaktadır birçok öldü mü ve en işleri bulabilirsiniz değişik görselleriyle yapım aşamalarını paylaştığım izleyerek ve görsellerine bakarak Bizler de bu modellerden fikir edinebilirsiniz.

Her zaman sayfama en yeni en güzel en değişik modelleri paylaştığımı düşünerek siz sevgili örgü sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Sizleri video anlatımına davet ediyorum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.