YENİ GÖKKUŞAĞI HARİKA LİF MODELİN TAM DETAY YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni tasarım olan gök,kuşağı örgü lif modelin tam detayı olan video anlatımıyla sizlere paylaştım.

Bu güzel lif modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz harika renklerin uyumlu olan bu güzel lif modelin tarifini sizlere vermeden önce yapım aşaması olan video izlemeyi unutmayın.

Her ne kadar tarif belirtsem de yapılış anlatımını görsel bakarak çalışmak daha kolay olacaktır.

             GÖKKUŞAĞI LİF MODELİ YAPILIŞI 

Yeni lif modeli Lifimize 4 renk lif ipi kullanıyor 2 no silikon saplı tığ kullandım zemin beyaz ve içindeki gökkuşağı için mavi tonlarını kullandım Lifimize beyaz ipimizle 5 zincir çekerek içine 6 fıstık yapıp ilk sırayı tamamlıyoruz 2 sırada her yuvanın içine 2 li fıstıklar yapıyoruz diger sıralarda sonlarda artırarak 7 sıra yapıyoruz daha sonra mavi iple ortasına gökkuşağı yapımına başlıyoruz ilk sırada 4 zincir çekerek içine 6 fıstık yapıp ilk sırayı tamamlıyoruz 2 sırada her yuvanın içine 2 li fıstıklar yapıyoruz 4 sıra yaptıktan sonra tamamlanan gökkuşağı nı her dilime aynı teknik ile tamamlayıp etrafından kutu tekniği beyaz ipimizle kenar yapıp tamamlıyoruz tamamlanan lifin ortasına ve her dilime çiçek yapıp bitiriyoruz çiçek yapılışı 6 zincir çekerek başlıyor zincir içine 3 er zincir çekerek yuva oluşturuyoruz oluşturdugumuz yuvaların içine ikili trabzan yaparak yaprak yapıyor ikinci sıra 4 zincir çekerek yine yuva oluşturuyoruz içlerine 4 lü trabzan yaparak çiçegimizi tamamlıyoruz bu çiçek ten 7 tane yapıyor ve lifimizi süslüyoruz yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Evet arkadaşlar bize bu güzel gökkuşağı lif modeli arzu hanım hazırladı buradan teşekkürlerimi iletirim .

GÖKKUŞAĞI LİF MODELİ YAPILIŞ VİDEO ANLATIMI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.