MİNİK TOMURCUKLAR ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel minik tomurcuklu örgü modelin yapılış anlatımını sizlere yapım aşamalı anlatımı olan video paylaştım.

Gösterişli bir örgü bebek modeli olarak kullanabileceğiniz kolay bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere model de fikir olsun istedim.

Her örgü modelde olduğu gibi bu modelde de yapım aşamasını video anlatımını izlemenizi öneririm.

Bu modelin tarif olarak sizlere her ne kadar anlatsam da karışık bulacağınızı düşünüyorum fakat kısa da olsa tarif vermek istedim.

 

MİNİK TOMURCUK MODEL TARİFİ

Örneğimiz 5 ve katlarından oluşur başlama tekniği ise istediğiniz başlama yapabilirsiniz haröşe olur lastik olur veya değişik başlama tekniği sayfamda bulabilirsiniz yapılışına gelince 2 ters 3  düz örgü yaparak devam edelim arka yüzüne gelince yine ters ve düz olarak yapıyoruz.

Kurulumuna gelince 2 ters ve 3 ilmekte kesip 5 ilmek oluşturalım ve yine 2 ters ilmek örerek devam edelim arka yüzene gelince 2 düz örüp 5 ilmek olarak çalıştığımız ilmek te 1 ilmek ters örüp diğer ilmekleri 2 keselim yine 2 keserek 2 ilmeğimizi düz örerek devam ediyor ön yüzüne gelelim ön yüzünde yine 2 ters örüp yine 3 ilmekte 5 ilmek yapıp 2ci ilmeği üzerinden geçirip şile takalım ve 2 ters ilmek örelim bu şekilde devam ediyoruz .

Eğer bu model tarif karışık bulursanız sizleri video anlatımına izlemenizi öneririm yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin gelin izleyerek çalışalım iyi seyirler.

MİNİK TOMURCUK ÖRGÜ MODEL ANLATIMLI VİDEO 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.