3D TÜM YAŞA UYUMLU ÇOK GÜZEL BİR MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba örgü sevenler bu gün sizlere çok kolay ve çok güzel 3D bir örgü modeli yapılışını anlatan video paylaştım her yaşa uyumlu olan bu güzel modeli umarım beğenip yapacaksınız.

Yapmak istediğinizde tarif olarak sizleri anlatımlı video izlemenizi öneririm çünkü görsellere bakarak daha kolay çalışacağınızı umarak sizlere video izlemenizi tavsiye ederim.

Yapılış sorunuza gelince evet arkadaşlar bu modelimiz her yaşa uyumlu bir model kendine yelek olarak çalışabilirsiniz hırka olarak ,çocuklar için de aynı şekilde yelek,hırka ve yine bu model ile bebek elbise yapabilirsiniz veya bir pileli etek olarak harika olacaktır.

3D TÜM YAŞA UYUMLU ÇOK GÜZEL BİR MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI GÖRSELİ

Sayfamda ve kanalımda pile ile ,ilgili bahsettim görsel olarak bakıp fikir edine bilirsiniz çok güzel ve değişik bir model yapılışı çok kolay olan bu güzel modeli sizler hazırladım sizlere fikir olsun istedim ve sizlerden de beğeni ile yorumlarınızı beklerim .

Yeni modellerden ve yeni tasarımlar dan haberdar olmak isterseniz sayfamı takip ederek kanalım olan orgutariflerine abone olarak her paylaşımlarım dan haberdar olacaksınız daha çok modellerden fikir edinebilirsiniz.

Arkadaşlar hangi ip markası diye merak ediyor iseniz ben her ipi kullanıyorum sizler hangi ip kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz bu örgü modellerinde sadece iplerin modeli uyumlu olmasına dikkat edelim ki modelimiz güzel görünsün diye evet bu aralar kısıtlı evde kal diye bizlerde evlerde,yiz ve ip alma olasılığımız kısıtlı fakat elinizdeki ipler ile örneği çalışarak sizlerde bu güzel modeli yapacağınız zaman için model yapılışınız hazır olur diye düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Evet bu güzel modelimin de sonuna gelerek örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

ORGUTARİFLER ANLATIMLI VİDEO İZLEYELİM Mİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.