KRUVAZE BEBEK YELEK MODELİN DETAY ANLATIMLI VİDEO



Sevgili hanımlar üst üste binen kruvaze bebek yelek modelin nasıl yapıldığını anlatan video paylaşarak sizlere fikir olsun istedim ve paylaştım.

Evet arkadaşlar her zaman bahsederim ki örgü model bir yerde kalmasın örgü de bebek bayan olarak ayıt etmeden örgü yapmalıyız bu model de gördüğünüz gibi bayan yelek olarak yakışan bu güzel örgü örneği bir renk bebek olarak kullanarak harika oldu.

Örgüde her zaman ki gibi renklerin çok önemli olduğunu bahsetmek istedim örnek olarak her örgüde yapabiliriz bebeklerde renkler dikkat çektiği için canlı renkler öneririm.

ŞİŞ ÖRGÜ KRAVUZE BEBEK YELEK ÖRNEKLİ
ŞİŞ ÖRGÜ KRAVUZE BEBEK YELEK ÖRNEKLİ

Bu örnek siz annelere de yapabileceğiniz bir örnek olduğunu unutmayın.

Çaprak çalışarak bir kemer ile görselde fark attı ve hem kullanımda rahat olur hemde görseli güzel görünür.

Yapılış anlatımına gelince ben video anlatımını izlemenizi öneririm çünkü yaparken görsellere bakarak nasıl yapılır nerede örgü de örnek yaptı gibi merak etmeden daha rahat çalışacağınızı düşünerek video anlatımı izlemeniz tavsiyemdir.

Yine değişik örnek olarak bu modeli kullanıp farklı örneklerde yapabilirsiniz yani model bu olasun örnek başka örgü modellerden yapabilirsiniz .

Örnek olarak kanalım olan orgutarifleri ziyaret edebilirsiniz çok değişik örnekler bulacağınızı umarak sizlere fikir olsun istedim.

KRAVUZE BEBEK YELEK MODELİN TARİFİ
KRAVUZE BEBEK YELEK MODELİN TARİFİ

Bu güzel modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.iyi seyirler.

Yapılış anlatım Çok şeker örgüler filiz hanıma ayıt.Buradan eline sağlık dileklerimi iletirim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.