GELİN İSTEDİ KAYNANA ÖRDÜ YENİ TASARIM ÜÇGEN ŞAL MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yeni tasarım olan tığ işi gelin istedi kaynana ördü fıstıklı harika bir üçgen şal modelini sizler için hazırladım ve yapım aşaması olan video paylaştım.

Yapılış anlatımını yapan ve bu güzel şal modeli tasarlayan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Her örgü modeli gibi yine harika bir model olduğunu düşünerek sizlerde bu güzel modelden fikir edinebilirsiniz.

Üçgen şal olarak üstüne inci dikerek değişik hava katabilirsiniz isterseniz düz olarak kullanabilirsiniz süslemesi olarak inci görselde güzel görünür.

YAPILIŞ ANLATIMI

Yapılış anlatımı kısaca anlatmam gerekirse fıstık ve örümcek model ile yapılır fıstık yapılışını her ne kadar sizlere anlatımını yapsam da görsele bakarak çalışmanız daha kolay olacaktır .

Evet arkadaşlar yine sayfamda ve kanalımda üçgen şal modellere yer verdim sayfamda ve kanalımda da bakarak değişik örgü modelleri olan şal modellere sahip olursunuz hem yapılış anlatımlı video izleyerek sizlerde kolayca çalışabilirsiniz.

sayfama en güzel en yeni ve tasarım modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel gelin beğendi kaynana ördü fıstıklı üçgen şal modeli ben beğendiğim için sizlerde fikir edinin istedim yapılış anlatımlı video izleyerek çok kolay çalışabilirsiniz anlatımını yapan suzan hanıma buradan tekrar teşekkürlerimi iletirim şimdi sizleri bu güzel model çalışması için video izlemeye davet ederim.

iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.