YENİ TASARIM EMİNENEİN KELEBEK LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarım kelebek lif modelini sizlere hazırladım.

Yapılış sorunuza gelince evet tarif olarak sizlere belirtmiştim fakat sizlere her zaman bahsederim ya en kolay çalışma tekniği video anlatımları izleyerek görsel görüp örgü yapmak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bize bu güzel lif modelini tasarlayan ve yapılışı kolay olsun diye açıklamalı video hazırlayan Emine hanıma   buradan teşekkürlerimi iletirim.

                                  KELEBEK LİF MODELİN YAPILIŞ TARİFİ

Kelebek lif modeli yapılışı
Lifimizin yapılışı için 3 renk lif ipi kullanıyoruz lifimize 3 zincir çekerek içine 1 fıstık yapıp daha sonra iki fıstık bir kapatarak ilk sırayı tamamlıyoruz 2 sırada her sıra sonunda artırarak 5 sıra yapıyoruz beşinci sıradan sonra sıra başlarında eksiltiyoruz son bir fıstık kalana kadar bir baklava dilimi oluşturuyoruz bu baklava diliminde 4 tane yapıyoruz ve bunları üzerinden fıstık tekniği uygulayarak birleştiriyoruz etrafından fıstık tekniği ile örüp tamamlıyoruz ve 6 tane istediğiniz bir puf çiçeği ile süslüyor lifimizin etrafından kenar oyasını yapıp bitiriyoruz .

Evet arkadaşlar bu güzel model ile ilgili bilgilerimi sizlere paylaştım gelin beraber nasıl yapılışı var anlatımlı video izleyelim iyi seyirler kolay gelsin.

Kaynak : orgutarifleri

Makale yazı: orgutarifleri .com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.