MİSİNA İLE GELİN ÇİÇEK HALAY MENDİL NASIL YAPILIR TARİFİ ORGUTARİFLERİ



Sevgili örgü el işi sevenler bugün sizlere çok güzel değişik bir halay mendil çalışmasını hazırladım.

Top model olarak misina ile yapılan gelin halay mendil yapılışını anlatan video ile sizlere paylaştım sizlerde bu video izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel halay mendil çalışması bir önceki sayfam da yer vermiştim görsel olarak ve bende düşündüm ki neden biz kendimiz halay mendil olarak yapmayalım.

Değişik ve en güzel modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

 

YAPILIŞ TARİF İLE MALZEMELERİMİZ.

Balık misinası olarak bir bobin misina ile çalıştım fakat bir adet misina yetmeyebiliyor ve iki misina bobin almalısınız boncuk istediğiniz şekil olur ve birde inciler 3 dizi olursa tam yeterli oluyor yada sizler bu kadar sıkı inci kullanmadan yaparsanız az gider .

Yapılışına gelince önce küçük halka yaparak başladım ve el tutma yerini hazırladım bir de trabzan çalıştım misina makara ip kullandım sonra balık misina ile devam ettim iki sıra trabzan yaptım en üstüne de örümcek yapıp bitirdim .

TIĞ İŞİ ÖRGÜ  MİSİNALI HALAY MENDİL 

MİSİNALİ GELİN ÇİÇEĞİ HALAY MENDİLLER
MİSİNALİ GELİN ÇİÇEĞİ HALAY MENDİLLER
TIĞ İŞİ MİSİNALİ HALAY MENDİLİ
TIĞ İŞİ MİSİNALİ HALAY MENDİLİ

Arkadaşlar her ne kadar tarif olarak sizlere anlatsam da video görsel görerek çalışmak daha kolay olacaktır.

Yine misina ile değişik daha kolay kumaş ile çalışmasını yapıp sizler paylaşacağım kanalımı ve sayfamı takip etmeyi unutmayın.

Model olarak sayfamda var bakıp fikir edinebilirsiniz yaz geldi ve düğünlerin vazgeçilmezi halaylar inşallah tekrar yapabilecek duruma geliriz ve düğünlerimizi süsleyecek olan bu güzel gelin çiçeği halay mendil sizlerin de kendi el emeğiniz olarak kullanırsınız.

Evet arkadaşlar beğenip yapacak örgü el işi sevenler hep beraber yapılışını anlatan video izlemeye ne dersiniz iyi seyirler.kolay gelsin.

MİSİNALI HALAY MENDİL ÇALIŞMASI VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.