ANNE YELEĞİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI ORGUTARİFLERİ



orgutarifleri

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel ajurlu anne yeleği olarak yelek modeli hazırladım.

Gösterişli ve yapılışı çok kolay olan bu örgü modelini Anneler Günü‘ne hazırlamanız adına yeni bir model olarak sizlere sunuyorum.

Yeni öğrenenler daha iyi yapabileceği bu güzel ANNE YELEK  modelimi Umarım Sizler de beğeneceksiniz.

Tarif olarak her ne kadar bilirsem de görsele bakıp çalışma tekniğini görerek çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünerek sizleri video anlatımına önerim

Yapılış olarak anlatımlar video,mu sizlere paylaştım sonuna kadar isteyerek yapılışı nasıl olduğunu görüp çalışmanız daha iyi olacaktır Ve daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum.

ANNE YELEK MODELİ
ANNE YELEK MODELİ

 

Evde kal Türkiyem diyerek hepimiz evdeyiz ve hepimiz sıkılıyoruz bu sıkıntılarımızı gidermek adına Elimizde bulunan iplerimizi değerlendirmek adına kanalımda birçok değişik model tasarımları paylaştım kanalımı ziyaret ederek birçok modellere sahip olabilirsiniz.

İplerimizi değerlendirmek adına olsun kullanım adı ne olsun model olarak olsun birçok modelden fikir edinebilirsiniz. Biliyorum.

ÖRGÜ ANNE YELEK TARİFİ
ÖRGÜ ANNE YELEK TARİFİ

Arkadaşlar her zaman bahsettiğim gibi örgü bir terapi olduğunu unutmayın bir çok rahatsız da faydalı olduğunu düşünüyorum kendim örgü sever olarak bunu yaptığım için sizlere kendi fikirlerimi paylaşıyorum
.
Bu güzel modelin beğenip yapmak isteyen arkadaşlara beğeni ve yorumlarınızı beklerim değişik modeller değişik tasarımlar için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır şimdi bu modelimizi yapılışına geçelim.

Bu güzel modelimin yelek olarak çalışacağınız da düşünün tarif belirtmeden sizleri Direkt video izlemeye davet ediyorum.

ANNE YELEK MODELİN ANLATIMLI VİDEO Hadi izleyelim..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.