KIZ ÇOCUKLARA BURGULU KÜREK MODELİ YELEK TARİFİ AÇIKLAMASI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel kız çocuklarına, Burgulu yelek örneği olan bu güzel modeli mi Sizlere hazırladım.

Rengi ile modeli ile harika olan bu kız çocuklarımıza yapabileceğimiz en güzel yelek modellerinden biri olduğunu düşünerek sizlere de yelek çalışmalarında fikir edinmenizi sağlar.

Saç örgü modeli yaparak ve değişik bir görsel elde edilebilir ,görselde olduğu gibi modelini anlatan bir örgü çalışması çocuk yeleklerinde ve kendi yeleklerinin de değişiklik ,yapabileceğinizi düşünerek bu yelekten değişik fikirlerde edinebilirsiniz.

     KIZ ÇOCUKLAR İÇİN BURGULU KÜREK MODELİN GÖRSELLERİ

Yine Sayfamda değişik yelek modellerine bakmak isterseniz, sayfamı ve kanalım olan orgu tariflerini ziyaret ederek birçok yeni modellere sahip olabilirsiniz.

Bebek yeleklerinde ve çocuk yeleklerinde küçük detaylar yaparak saç örgüsü her şey çalışarak düz örgünün üstünde lastik çalışması bir ters bir düz çalışma yaparak kol oyuntusu ve ön ve kesimlerini yapabilirsiniz.

Demem şu ki modellerde küçük detaylar her zaman için incelenmeli bunu Bizler yapılış detayı olan videoyu sonuna kadar izleyip küçük detayları elde edebilirsiniz.

Onun için tarif vermekten ise anlatımlarını isteyerek çalışmanız daha mantıklı olduğunu düşünerek video izlemenizi öneririm.

Kız çocuklarına bu güzel modeli örgülü kürek görselli modeli yapacak olan tüm arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli yapılış detaylarına bakmak için video izlemeye başlayalım.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.