VADİDEKİ KELEBEKLER ÖRGÜ LİF MODEL ANLATIMINA BAKALIM MI



Merhaba sevgili Hanımlar bugün sizlere çok güzel değişik vadedeki Kelebekler lif modelinin sizler için hazırladım.

Görseli ile harika olan bu güzel lif ilimizin nasıl yapıldığı sorunuza gelince videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm.

Değişik lif modelleri ve bu güzel modeller gibi liflere bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Vadideki Kelebekler azdı yapılış tarifi olan videoyu sizler için paylaştım.

VADİDEKİ KELEBEK LİF MODELİ YAPILIŞI 

Merhaba lifimizin yapılışında 4 renk lif ipi kullanıyoruz Beyaz Fuşya Bordo ve siyah siz isteginiz renk yapabilirsiniz 2 no silikon saplı tığ kullandım siz elinize yatkın bir tığ kullanabilirsiniz Lifimize beyaz ipimizle 3 zincir çekerek üzerine fıstık yaparak ilk olarak 13 fıstıkla başlıyoruz iki sıra üçlü yıldız tekniği yaparak iki sıra tamamlayıp her sırada diger renklrimizi kullanarak Kelebek teması uyguluyoruz Kelebek temamız bitince üzerine iki sora daha beyaz ipimizle örerek tam. Bir kare oluyor kare etrafından bir beyaz bir Fuşya ile üçlü yıldız tekniği yaparak etrafını fönetek ilk srayı tamamlıyoruz 2 sırada bordo ipimizle yine bir beyaz bir bordo yaparak bu sırada tamamlanıyor fuşya rengi ile bir sıra eyrafından kutu tekniği geçerek bir sıra tamamlanıyor bordo ve beyaz ile yine kutu tekniği yaparak tamamlıyoruz en son kenar oyamızı ikili fıstık ve pıtırcık yaparak tamamlıyoruz lifimizi tamamlıyoruz yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

VADİDEKİ KELEBEKLER ADLİ VİDEO İZLEYELİM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.