ELBİSE MODELLİ FISTIKLI LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok kolay ve güzel Elbise modelli lif çalışmasını hazırladım .

Değişik bir lif modeli olduğunu düşünüyorum fıstıklı, Balık sırtı yaparak elbise şekilde lif modeli umarım sizlerde beğenip yapacaksınız yapmak istediğinizde tarif olarak belirtmedim çünkü görseller bakarak ve video anlatımı olan video paylaştım izleyerek daha kolay anlayıp yapacağınızı düşünüyorum.

Model çalışmalarda genelde tarif belirtip sizlere paylaştım fakat örgü tarif ile olmaz diye düşünüp sizleri video anlatımları öneririm.

Görsel bakarak ve el becerisine bakıp yani el tutuşu olsun bastığı bitirdiği yerlerde görsel anlatımda daha kolay çalışacaksınız.

ELBİSE LİF MODELİ

Sizlerde farklı ipler renkler deneyerek çalışabilirsiniz renkler harika bu modelde fakat bu günlerde dışarıya çıkmak zor evde kalarak sağlığımıza dikkat etmeliyiz  ve o yüzden ip olarak fazla bulunmaya bilir o yüzden sizler elinizde ki ipleri renkli renkli yapabileceğiniz bir model

Bu modeli çalışıp eve katkıda buluna bilirsiniz hediyelik olarak veya sipariş olarak güzel bir model umarım sizlerde beğenecektir.

Bize bu güzel modelin anlatımını yapan arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim video açıklaması ile sizlerde kolayca yapacağınızı düşünerek gelin beraber yapılış anlatımını izleyelim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.