GÜZ GÜLLERİ YENİ TASARIM KESE LİF MODEL ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarım Güz Gülleri kese lif modelin yapılış detaylı anlatımlı video paylaştım .Yapılış olarak sizlere de kolay olsun diye video paylaştım tarif vermedim anlatımını izleyerek daha kolay anlamlı olacağını düşünüyorum.

Eğer yine takılır olursanız sizlere yardımcı olurum yorumlardan belirtmeniz yeterli olacaktır.

Yine Güz Gülleri lif modelleri olarak diğer sayfalarımda bakarak bu Güz Gülleri modeli tam takım yapmanızda sayfamdan bulabilirsiniz.

KESE LİF MODELİ GÜZ GÜLLERİ

YUVARLAK LİF MODELİN GÖRSELLER

Bu güzel lif modeli suzan hanım yapılışını anlattı bir önce sayfamda bulabilirsiniz bu modeller için suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

UZUN LİF MODELİN GÖRSELİ

Yine uzun lif olarak fikir edine bilirsiniz yapılış anlatımına bakarak sizlerde kolayca bu güzel güz gülleri lif modeller ile tam takim çalışabilirsiniz çeyizlerinizi süsleyecektir.

Çeyizlere harika modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Evet arkadaşlar sayfama en güzel ve en yeni modellerden sizlere fikir olsun isterseniz sayfamı takip etmeyi unutmayın .

Bu modelin de sonuna geldik sizlere tarif olarak video anlatımlara bakmanızı tavsiye ederim umarım bu güzel modelleri beğenip sizlerde yapacaksınız yorumlarınızı beklerim yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.