ŞİŞ ÖRGÜSÜ BAHARDA AÇAN ÇİÇEKLER ÖRNEK YAPILIŞ ANLATIMI 



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere şiş örgü Baharda açan çiçek örneğinin yapılış tekniğini hazırladım.

Şiş örgü modelleri olarak örgü tarifleri kanalımı ziyaret ederek değişik örgü modellerini bulabilirsiniz.

Bu güzel örgü modeli Baharda açan çiçekler örnek olarak Birçok yerde kullanabilirsiniz.

Örgü model tarifi

Şiş ile ilmeklerimizi hazırlayıp başlayalım haroşe yaparak veya başlama tekniği yaptıktan sonra örnek kurulumunu yapıyoruz   . Ters örgü yaparken 7 tane ilmeğimizi ipi dolayarak örüyoruz arasına 4 ilmek ölüyoruz yine 7 ilmek dolayarak örüyoruz  YANİ TERS örgü yaparken doladığımız 7 ilemk önce 4 ilmek çapraz yapıp sonra 2 ilmek daha ekleyip içinden ilmel çıkararak çalışıyoruz

Ön yüzüne gelince önce kenarı yemeklerimizi örüyoruz dolabımızı ilmekleri emeklerinden çıkarıp tek tek uzatıyoruz 5 tanesini çapraz örgü yapıyoruz ve iki tane de ekleyerek çapraz ayıp 7 ilmeğimizi çıkartıyoruz yine arka yüzünde ter silmek çalışarak devam ediyoruz örgümü Bu kadar basit ve çok kolay olduğunu Sizler de videoyu göreceksiniz


Her zaman ben size derim ki videoları örgü yaparken izleyerek çalışmak daha kolay ve daha mantıklı olduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar videoyu izlediğimizde Hani bahsettim ya çapraz yapıp  2 örgü devam ettiriyoruz diye onu görsel çalışmak daha kolay olacaktır Çünkü her ne kadar tarif versem de size karışık geleceğini düşünüyorum.

Bugün  modelinin de sonuna gelerek sizleri video izlemeye tavsiye ediyorum yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.