GALATA SARAYLI LİF MODELİN YAPILIŞINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tam Detay olarak bir lif modelinin detaylarını sizlere sunuyorum

Yapılışında Bir de bu şekilde tarih belirterek yapmanızı ve sayfanın sonunda yapamadığınız ve takıldığınız bir nokta olursa videoyu paylaştım Oradan izleyerek Sizlerde kolay çalışacağınız olmuyorum.

Bu sayfamda değişiklik yaparak tarifleri tek tek sizlere paylaştım ister tarifleri bakıp isterseniz video anlatımını izleyerek çalışabilirsiniz.

 

Galatasaray li lif modeli yapılış tarifi

Yeni Galatasaray Taraftar lif modeli
Lif modelimiz yeni tasarım yuvarlak olarak tasarlanmış
Lifim de üç renk lif ipi
Beyaz Sarı ve kırmızı renkler kullanıldı
Tığ no:2 no silikon saplı tığ
Uygulamalar 6 parça 3 parçası GS yazısı 3 parça bir sarı bir kırmızı yaparak üçlü yıldız tekniğiyle örüldü
Yapılışı:
3 zincir çekerek içine bir fıstık yapıp kapatılarak tepesine ve karşı yuvaya ikili kapatarak ilk sıra tamamlanıyor
Her sıra renk geçişleri yaparak GS olan parçamızı sıra sonlarında artış yaparak 9 sıra artırma yaparak tamamlayıp 9 sıradan sonra her sıra başında eksiltme ve üçlü yıldız tekniği ile bir parçamızı tamamlıyoruz bu parçadan 3 tane daha hazırlıyoruz.
Diğer 3 parçamızı yine 3 zincir çekerek içine 1 fıstık yapıp 2li fıstık yapıp ikisini bir kapatarak ilk parçamız da uyguladığımız üçlü yıldız tekniği ile sıra sonlarında artış yapıyoruz iki sırada bir sarı bir beyaz üçlü yıldız tekniği yapıp 2 sıra kırmızı 9 sıra sonunda yine sıra başında eksilterek bu parçamızı da tamamlıyoruz hazırladığımız 6 parçayı bir GS yazdığımız bir yıldızlar yaptığımız parçaları tersinden 4 zincir çekerek birleştirme yaparak tüm parçaları ekliyoruz kenar oya,mız da her yuvaya üç dolgulu fıstıklar yaparak tamamlıyoruz ortasında oluşan boşluğa kırmızı bir puf çiçeği ortasına sarı yaparak lifimizin ortasına dikiyoruz lifimiz bu şekilde tamamlanıyor hem çeyizlik hem bolca sipariş alabileceğiniz hediye olarak ta yapabilirsiniz kolay gelsin

Bu güzel lif modelini yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin videomuzu izlemeye başlayalım İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.