YENİ TASARIM LİF MODELİN UZUN LİF YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik, yeni tasarım olan lif modelinin uzun LİF.
olarak çalışmaya hazırladım.

Bir önceki Sayfamda değişik örgü çalışmasının kareli ve laleli lif modelini sizlere sunmuştu Bugün de sizlere Laleli uzun lif çalışmasını paylaşıyorum.

Hazırlayan ve sunan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim Arkadaşlar bir önceki sayfamda laleli lif modeli olarak yeni tasarım kare lif olarak sizlere paylaşmıştım

Bugün de aynı şekilde laleli lif modelinin uzun lif olarak çalışıp paylaşıyorum Bir önceki sayfamda bahsetmiştim değişik model çalışması yapıldığında değişik lif örgü tekniği ile yapılan lif modelini sizlere paylaşacağım ı bahsetmiştim.

kare lif

Sayfama en yeni en güzel modelleri Sizlere fikir olsun diye bahsetmek istiyorum değişik model gördüğümde ve yeni tasarımlar olduğunda sizlere paylaşıp Sizlerde model konusunda yardımcı olmak istiyorum.

Virüs nedeniyle evde kaldığımız bu günlerde Biz senin en iyi ihtiyacı olan ve stresinizi azaltacak olan el işi örgüler olduğunu düşünerek Sizlere kolay ve değişik modelleri paylaşıp Sizlerde bu stresinizi örgü yaparak rahatlayacaksınız umut ediyorum.

Bu güzel lif modelini Sizlerde bir takım olarak çalışabilirsiniz Eğer kese lif olarak bir çalışma yapılırsa onu da sizlere paylaşacağım sayfama takip etmeyi unutmayınız.

Ben bu modeli tarif olarak sizlere belirtmedim sizlerin videoyu sonuna kadar izleyip daha rahat daha kolay çalışacağımızı düşünerek videoyu paylaştım.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli beğenip yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

YENİ TASARIM LİF MODELİN UZUN LİF VİDEO Buyurun izleyelim ve yapılışına kolay olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.