LALE DESENLİ KARE LİF MODELİN ANLATIMLI VİDEO BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler Renkli kare içinde Laleler olan çok güzel değişik bir lif modellerini sizler için hazırladım.

4 kare halinde ve 4 renk ile yapılan bu güzel lif modelinin desen olarak lalelere yapılışını sizlere tarif olarak veriyorum.

Her ne kadar tarif olarak sizlere versem de karışık geldiği durumlarda videoları sonuna kadar izleyerek Sizlerde bu güzel modeli çok kolay çalışabilirsiniz.

Bu kare laleli lif modelini Sizler uzun ne yüzle veya bu şekilde kare lif olarak da çalışıp değişik görseller değişik renklerle uygulayabilirsiniz.

          YENİ LALE LİF MODEL TARİFİ

Yeni Lale lif modeli yapılışı Lif,imizin yapılışı için 4 renk lif ipi kullanıyor Ben lila ve beyaz yeşil sarı ip kullandım siz isteğiniz renk yapabilirsiniz 2 no silikon saplı tığ kullandım Lif,imiz üçlü yıldız tekniği ile örülüyor ve aynı parçadan 4 tane örüp birleştirir me yapıyoruz beyaz ipimiz 3 zincir çekerek 11 tane üst üste fıstıklar yaparak başlanıyor bir sıra tamamlanıyor diğer sırada beyaz ipimizle bir sıra daha yapıp 3 ünü sırada yeşil ipimizle lalelerimizin yapılışına başlıyoruz Her sıra farklı renklerimizi kullanarak lale modelimizi örüp tamamlıyoruz 2 sıra beyaz üçlü yıldız tekniği yaparak bir parçamızı tamamlıyoruz beyaz zemin üzerine uyguladığımız laleyi lila rengiyle başlayıp aynı tekniği uygulayarak tamamlıyoruz 2 beyaz zemin üzerine 2 de lila zemin üzerine 4 parça hazırlayıp beyaz ipimizle fıstıklar yaparak parçalarımızı birleştirip bir büyük kare lif yapıyoruz kenar oya,mızı yaparak lif,imizi bitiriyoruz yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Umarım diğer lif modelleri ve diğer örgü modelleri beğendiğiniz gibi Bu güzel lif model çalışmasını da beğeneceksiniz yapmak istediğiniz de bahsettiğim gibi tarif olarak verdim fakat karışık gelirse videoları sonuna kadar izleyip Sizler daha rahat ve daha görselle çalışma kolay tekniğini görmüş olacaksınız.

Arkadaşlar bu güzel modeli yapmak isteyen ve yapacak olan tüm arkadaşlar diğer modeller bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı takip etmeyi unutmayın Bu güzel modeli yapacak arkadaşlara da kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.